• Ново
Yardwe Коледна Украса Полистирен Подутини 6 бр. за пяна дъски дърво коледна Шишарки от Бял Коледно Дърво в Централната Част на Масата Договореност Титуляр за Декорати?

Yardwe Коледна Украса Полистирен Подутини 6 бр. за пяна дъски дърво коледна Шишарки от Бял Коледно Дърво в Централната Част на

Rating 
BGN 5.17

Сума
Налично за поръчка

?Цвете пенопластовый тънки Бели на цвят е По-подходящ за вас, при създаването на diy или бижута, които искатеАко вашите приятели обичат занаяти собствените си ръце, тези Шишарки от стиропор ще станат за тях е добър избор за подарък. ?КОЛЕДНИ изделия от стиропор Пенопластовый конус, Изработени от добро и безопасно материал, изящна изработка осигурява практичност и дълготрайност. ?КОНУСООБРАЗНЫЙ пенопластовый конус може да се използва в дизайна на партита и украса на сцената, за да направят сватбата си по-щастлив!. ?КОНУСНИ изделия от стиропор Лесно да се направи от това, което искате, са много практични за използване, вие заслужавате да ги има. ?КУЛА От СТИРОПОР Творческа форма, във формата на конус.От него може да се направи Коледна елха, за да създадете Празнична атмосфера за Коледно парти.Характеристики-Размер : приблизително 14,50 X6,50 X6,50 см / на около 5,70 X2,55 X2,55 инча-Цвят : бял-Материал : дунапрен Предпоставка включва 6 шишарки от стиропор.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория