• Ново
DiJiaXie 5 бр. Черни апликации в ивица с кръгли вложки Футболни ленти за дрехи Гладене на Дрехи за Момчета, Тениска, Дънки, Стикер, продуктите в спортен Стил (Размер: 7,3 см)

DiJiaXie 5 бр. Черни апликации в ивица с кръгли вложки Футболни ленти за дрехи Гладене на Дрехи за Момчета, Тениска, Дънки,

Rating 
BGN 22.20

Сума
Налично за поръчка

Размер : 3 cm, 4 cm, 5 cm, 6,3 см 7,3 виж Етикети с бродерия добре изработени от плат, трайни и са практични за използванеТези ленти с аппликацией може да се гали или шият с повечето видове дрехи.Тези апликации са подходящи за повечето видове ежедневни облекла, като дрехи, чанти, шапки и т., Кръпки, които ще направят вашите дрехи по-привлекателна. Размер : 3 cm, 4 cm, 5 cm, 6,3 см 7,3 виж Етикети с бродерия добре изработени от плат, трайни и са практични за използване.Тези ленти с аппликацией може да се гали или шият с повечето видове дрехи.Тези апликации са подходящи за повечето видове ежедневни облекла, като дрехи, чанти, шапки и т., Кръпки, които ще направят вашите дрехи по-привлекателна.Цвят : като на фоторазмер : 3 cm, 4 cm, 5 cm, 6,3 см 7,3 смтип : Гладящий Брой : 5 бр.Цветът на продукта може да се различават леко от снимките, поради разлики в осветлението и екрана. Ние внимателно ще тества всеки продукт, преди да изпратите. Моля, имайте предвид разликата в 0,1-2 см от ръчно измерване. Ако има проблем с информацията предоставена от вас стока, можете да се свържете с нас на време, и ние сериозно се занимава с това.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория