• Ново
Удължителен кабел на миксера convinced8 за деца, сигурен и издръжлив, Удължител Миксер за баня за измиване на ръцете за малки деца, Удължител чучура кухненска мивка за ч?

Удължителен кабел на миксера convinced8 за деца, сигурен и издръжлив, Удължител Миксер за баня за измиване на ръцете за малки

Rating 
BGN 16.24

Сума
Налично за поръчка

➤ Сигурен и издръжлив : удължител на крана е изработен от мека пластмаса добра здравинаТози удължител за детски кран като цяло е проектиран със заоблени ъгли и без остри ръбове, което е безопасно за използване. ➤ Направете измиване на ръцете забавно : удължител кран, специално предназначени за деца.Нека децата ще обичам измиване на ръцете, ще се научат как сами да си миете зъбите и лицето.Освен това той събира на притока на вода и предпазва от пръски.Намалява натрупването на вода в мивка. ➤ 2 монтажни отвори : Този удължител за чешмата има 2 монтажни дупки, така че той е подходящ за повечето смесители в къщата.Може да се използва за вани, кухненски мивки, мивки за бани и т. (Забележка : отвор в горната част е подходяща само за миксер с диаметър 0,79'-0,94'). ➤ Лесна инсталация и премахване : едно Парче дизайн, лесно се инсталира и се отстранява за почистване и лесно да се пренася в пътя. Размер : 15x7x6 см / 5. ➤ Приятелско обслужване : Ако имате някакви въпроси относно удължител кран, моля, не се колебайте да се свържете с нас по пощата.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема за вас.Сигурен и издръжлив : Удължител на крана е изработен от мека пластмаса с висока якост, устойчив и гъвкав.Този удължител за детски кран като цяло е проектиран със заоблени ъгли и без остри ръбове, което е безопасно за използване.Направете измиване на ръцете увлекателно занимание : Удължител кран, специално предназначени за деца.Нека децата ще обичам измиване на ръцете, ще се научат как сами да си миете зъбите и лицето.Освен това той събира на притока на вода и предпазва от пръски.Намалява натрупването на вода в мивка.2 монтажни отвори : Този удължител чешмата има 2 монтажни дупки, така че той е подходящ за повечето смесители в къщата.Може да се използва за вани, кухненски мивки, мивки за бани и т. (Забележка : отвор в горната част е подходяща само за кран с диаметър 0,79 инча) Лесна инсталация и премахване : Твърди конструкция, лесно се инсталира и се отстранява за почистване, както и лесно да се пренася върху go.Име : Удължител на крана Размер : 15x7x6 смМатериал : PP + tpr Тегло : 30 грама 1x кабел за Удължаване на чешмата.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория