• Ново
Защита на ръбове и ъгли - Защита на ръбове врати и защитни ъгли от стиропор За защита от деца, Детски броня е със защитни, кът за деца, включва 8 предварително заклеен?

Защита на ръбове и ъгли - Защита на ръбове врати и защитни ъгли от стиропор За защита от деца, Детски броня е със защитни,

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

★ ЗАЩИТЕН цвят се свързва с мебели; те са толкова красиви и многократна употреба, екологично чисти и безопасни за децата ★ Лесна инсталация : Безопасно за детето на изделието е снабдено с двустранно тиксо, който е лесен за инсталиране.Защитна ивица е с дължина 13,12 фута / 4 м, 2 врати ограничителя и 8 ъглови огради - това е напълно достатъчно, за да се лентата да остане на място, така че децата няма да могат да я свали, но възрастните могат лесно да я премахнете, без да вредят на мебели. ★ Функционални характеристики : Ъглов щитове, предпазни кант за сигурността на детето, защитни ръб, които сблъсък и мека на докосване, могат да защитават своите семейства и деца от удари за остри ръбове и наранявания. ★ АЛТЕРНАТИВНО ИЗПОЛЗВАНЕ!Защитни облицовка на ъглите на стените каучук за преместване на мебели!Защитава не само за ъгли на мебели от повреда, но и предотвратява появата на дупки и петна по стените. ★ ПОДХОДЯЩ случай : на Маса с ъгъл бортиками за остри ъгли - това е лента с висока плътност, висока еластичност и мека защита от сблъсък, което може да предпази бебето от твърди, остри ръбове и ъгли в дома си, като офис бюра, нощни шкафчета, холни маси, ракли, нощни шкафчета, рамки на легла, рафтове.Също така се прилага на стени, стъклени маси, легла, кухненски слушалки, мебели за спалня, шкафчета и поставка за телевизори, библиотеки, камина, огнище и още много други. ★ ЗАЩИТЕН цвят се свързва с мебели; те са толкова красиви и многократна употреба, екологично чисти и безопасни за децата. ★ Лесна инсталация : Безопасно за детето на изделието е снабдено с двустранно тиксо, който е лесен за инсталиране.Защитна ивица е с дължина 13,12 фута / 4 м, 2 врати ограничителя и 8 ъглови огради - това е напълно достатъчно, за да се лентата да остане на място, така че децата няма да могат да я свали, но възрастните могат лесно да я премахнете, без да вредят на мебели. ★ Функционални характеристики : Ъглов щитове, предпазни кант за сигурността на детето, защитни ръб, които сблъсък и мека на докосване, могат да защитават своите семейства и деца от удари за остри ръбове и наранявания. ★ АЛТЕРНАТИВНО ИЗПОЛЗВАНЕ!Защитни облицовка на ъглите на стените каучук за преместване на мебели!Защитава не само за ъгли на мебели от повреда, но и предотвратява появата на дупки и петна по стените. ★ ПОДХОДЯЩ случай : на Маса с ъгъл бортиками за остри ъгли - това е лента с висока плътност, висока еластичност и мека защита от сблъсък, което може да предпази бебето от твърди, остри ръбове и ъгли в дома си, като офис бюра, нощни шкафчета, холни маси, ракли, нощни шкафчета, рамки на легла, рафтове.Също така се прилага на стени, стъклени маси, легла, кухненски слушалки, мебели за спалня, шкафчета и поставка за телевизори, библиотеки, камина, огнище и още много други.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория