• Ново
Kisangel Protector pcs Защита от защелкивания пластмасови бебешки отпечатъци Служи като Предпазител на пръстите U-Самозалепващи се на вратата на Мека залепваща се затвори U-?

Kisangel Protector pcs Защита от защелкивания пластмасови бебешки отпечатъци Служи като Предпазител на пръстите U-Самозалепващи

Rating 
BGN 22.30

Сума
Налично за поръчка

Предпазен хонорар за затягане на пръстите : здрав и устойчив на абразия, него не е лесно да се прекъснеНакрайник за защита на детските места : 12 бр., защита за бебешки отпечатъци, предпазва от нараняване на пръстите, Защитен накрайник за деца, Броня, защита за бебешки отпечатъци, Мека рамка, която да запушва.Защита детски пальчиков : За да използвате използван висококачествен материал LDPE.Защита от тесни точки врати : Изработени от материал за продължителна употреба.Капаче за детски врати : Изработени от оптимално материал и имат дълъг живот.Списък на пакетите 36 x защелкивающихся ключалки за врати Особености - Произведен от висококачествен материал LDPE за трайни употреба. - Защелкивающийся предпазител могат лесно да се отстрани от вратата, като го защитава от деца. - Цвят : Бял, син на Хонорар захлопывания врати - Размер : 8.14 X0 Хонорар захлопывания врати.Ключалка за врата отпечатъци - добра смяна на защелке за врати на панти, предохраняющей от счупване или износване. - Материал : детска задвижваната от полиетилен с ниска плътност - Предпазители за защелкивания врати в стаята предотвратяват запирание деца. - Задаване на плъзгащи се врати и прибиращ дверею, която предпазва децата от тесни точки на ръцете при затваряне на двереи или случаен затваряне на вратите Защитен заключващ механизъм за тесни точки на пръстите.Описание Товаразащитник за прищемления пръстите Имате нужда от някакъв защитен от децата врата стопорпинчевый предпазител?Искате да засмуча вашето дете не защемило вратата?Това може да бъде най-добрия избор.защитен от децата врата на панта Наистина практична и полезна, просто я залепете k2.Скоба за пръстите Предпазва врата с дебелина 5-5 виж.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория