• Ново
Удължител дръжки, мивки за деца, Определени с Удължители кошари за бебета Детско Устройство за измиване на ръцете (в синьо)

Удължител дръжки, мивки за деца, Определени с Удължители кошари за бебета Детско Устройство за измиване на ръцете (в синьо)

Rating 
BGN 6.59

Сума
Налично за поръчка

Сладък мультяшная форма, винтове за удлинителе може да се регулира нагоре и надолуОкуражавайте независимостта на мивки.Изработен е от висококачествен материал полипропилен, издръжливи, леки, не съдържа BPA, PVC, фталатов или други вредни оцветители.Подходящ за повечето смесители, дръжката на крана може да бъде удлинена на 17 см / 6,7 инча.Детето може лесно да се достигне до дръжките на чешмата.Лесен монтаж, без инструменти или монтаж не се изисква.Просто прикрепете към писалката и да гледате, как започват да се формират полезни навици.Съчетава в себе си ярко оцветени уникален дизайн, който допринася за добра хигиена и допринася за независимостта на деца на възраст от 3 и повече години. Сладък мультяшная форма, винтове за удлинителе може да се регулира нагоре и надолу.Окуражавайте независимостта на мивки. Подходящ за повечето смесители, дръжката на крана може да бъде удлинена на 17 см / 6,7 инча.Детето може лесно да се достигне до дръжките на чешмата. Лесен монтаж, без инструменти или монтаж не се изисква.Просто прикрепете към писалката и да гледате, как започват да се формират полезни навици. Изработен е от висококачествен материал полипропилен, издръжливи, леки, не съдържа BPA, PVC, фталатов или други вредни оцветители. Включва ярко оцветени уникален дизайн, който насърчава добра хигиена и допринася за независимост за деца на възраст от 3 и повече години.Параметри : Тип на продукта : Удължител за кран Материал : PP Цвят : както е показано на изображенииобщий размер на продукта : 20x11 см/ 7,9x4,3вес : прибл. 51 g / 1,8 унции Осъществяване Списък : 1 х Удлинительная корона миксер 1 х Удлинительная такса Забележка : 1. Моля, нека грешка 1-2 инча поради ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Всичко за продукта

Item Type:
Faucet ExtenderMaterial

Подобни продукти в категория