• Ново
Камера Радионяни HiPP, втора камера за VAVA, Помещение с превръщането увеличение, инфрачервено нощно виждане и тепловизионным монитор, двупосочен разговор, обхват 900 м?

Камера Радионяни HiPP, втора камера за VAVA, Помещение с превръщането увеличение, инфрачервено нощно виждане и тепловизионным

Rating 
BGN 47.99

Сума
Налично за поръчка

Ясен той може да се похвали с полноцветными изображения през деня и инфрачервени изображения в сиви през нощта, за да се види ясно на всички нежни движения на вашето бебеСамостоятелна търсене за обзавеждане грижи : По време на работа, упражняване или изпълнение на домашни задължения внимавайте за 2 бани или 2 деца от екрана с помощта на отделно да видите в режим на реално време; източника на звука превключва автоматично на всеки 15 секунди. Допълнителна камера за пълноценна наблюдение : Допълнителни детски камери позволяват автоматично сканиране на всеки 15 секунди между няколко камери (самостоятелна преглед не се поддържа).Secure поддържа максимален обхват на свързване на 900 метра на открита площ.Само за радионяни B09 GFGN6 JZ (VA-IH006 и VA-IH009); не е съвместим с други марки. брой единици : 1,0. брой елементи : 1. През последната година нашият екип от експерти е взела под внимание опасенията на младите родители, които отчаяно искат да се грижи за две бебета едновременно.Можете едновременно да чуете и да видите 2 различни стаи или 2 детски с 5-инчов разделен екран, за да сте сигурни в безопасността на децата по време на домакинската работа или спортувате.При разработването на този монитор с разделен екран като превъзходен помощник грижи за деца ламината много повече, отколкото сме си представяли.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория