• Ново
Holibanna 10 Бр. Т-Образни Ъглови Предпазни огради За мебели От Сблъсъци, Силиконови Крачета, Защита на Ъглите легла, Защита Детски Ъгли, Защита на Ъглите на Масата, Защит?

Holibanna 10 Бр. Т-Образни Ъглови Предпазни огради За мебели От Сблъсъци, Силиконови Крачета, Защита на Ъглите легла, Защита

Rating 
BGN 5.32

Сума
Налично за поръчка

ЗАЩИТНИТЕ ЪГЛИ на МАСАТА - Може да се прилага широко за покриване на различни мебели, че бебето не е поранился остри ъглиЗАЩИТНО ФОЛИО ЗА маса - прозрачен дизайн : Тъй като тези ъглови огради са прозрачни, след като ги сложите, вие дори няма да забележите, че те има!Те органично се съчетават с обзавеждане, запазвайки първоначалния си външен вид.ПРОЗРАЧНО защитно фолио за ъгли - Различно чист цвят и компактен размер, няма да се отрази на цялостното красотата на вашите мебели, позволява да се постигне забележителен декоративен ефект.ПРЕДПАЗНИ ЪГЛИ ЗА МЕБЕЛИ, се Различават за висока степен на гъвкавост, не позволяват по-безопасно и удобно използване, могат да бъдат надеждно определени.ЗАЩИТА НА МЕБЕЛЕН ЪГЪЛ - ???Ъглови ограда на детска расстойного маса - могат да бъдат от всякакъв вид мебели : на работния плот, легла, чаено масички и много други.ЗАЩИТНИТЕ ЪГЛИ на МАСАТА - Може да се прилага широко за покриване на различни мебели, че бебето не е поранился остри ъгли.ЗАЩИТНО ФОЛИО ЗА маса - прозрачен дизайн : Тъй като тези ъглови огради са прозрачни, след като ги сложите, вие дори няма да забележите, че те има!Те органично се съчетават с обзавеждане, запазвайки първоначалния си външен вид.ПРОЗРАЧНО защитно фолио за ъгли - Различно чист цвят и компактен размер, няма да се отрази на цялостното красотата на вашите мебели, позволява да се постигне забележителен декоративен ефект.ПРЕДПАЗНИ ЪГЛИ ЗА МЕБЕЛИ, се Различават за висока степен на гъвкавост, не позволяват по-безопасно и удобно използване, могат да бъдат надеждно определени.ЗАЩИТА НА МЕБЕЛЕН ЪГЪЛ - ???Ъглови ограда на детска расстойного маса - могат да бъдат от всякакъв вид мебели : на работния плот, легла, чаено масички и много други.В комплекта са включени 10 х защитни краища Характеристики -Може да се прилага широко за покриване на различни мебели, за защита на детето от нараняване с остри ъгли на стени огради. - Размер : гума 4,00 X4,00 X1,00 см/1,57 X1,57 X0,39 инча. - Удобен монтаж, устойчив на натоварване, могат да издържат на продължителна употреба благодарение на отличната работен характеристики защитни краища на масата за бебето. - Благодарение на кристално цвят от тези защитни ъгли могат да придадат друг вид прозрачна бамперам на вашите мебели. - Материал : детски кът от PVC.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория