• Ново
Alipis 12 бр. Пешеходната Въже за предучилищна възраст, Пешеходната Въже за Деца, Свалящ се Къса Въжето за деца от предучилищна възраст, Детска градина, Училище, на Улиц?

Alipis 12 бр. Пешеходната Въже за предучилищна възраст, Пешеходната Въже за Деца, Свалящ се Къса Въжето за деца от предучилищна

Rating 
BGN 8.42

Сума
Налично за поръчка

??? ПЕШЕХОДНАТА ВЪЖЕ ЗА ПРЕДУЧИЛИЩНА възраст; Пешеходни въжета за деца, Пешеходната въже за предучилищна, детски кошари, Сигурна Цветна Линия, Свалящ се Къса въжето за детска градина, за да проверите за детска градина на открито ???ПЕШЕХОДНАТА въже за детска градина : цветна титуляр за въжета за деца е подходящ за използване в детска градина или детската градина; Пешеходни въжето позволяват милашкам да запазите спокойствие и да стоят на опашка при преминаване на улици, както и служат като добър инструмент или забавление за децата, които играят на открито. ???ДЕТСКИ ПЕШЕХОДНИ ВЪЖЕ; Тази пешеходната въже за предучилищна е предназначена за учители и родители.Подходящ за предучилищна, дневна грижа.Пешеходната въже, ще помогне на всички да запазят спокойствие и да се подредят в ред, когато се пресичат улицата.Чудесен инструмент за детски игри на открито. ??? Въже за КАИШКА за деца; Пешеходната въже за предучилищна възраст, удерживающая въже по средата, изпълнена в друг цвят, за да се разграничат от децата, които тя притежава.Децата също го харесва да си линия по време на разходка из сградата. ??? Безопасна пешеходната въже : въже за предучилищна възраст е изработена от качествен найлон със защита от отваряне и гладка пластмасова дръжка осигурява на децата здрав захват, може да се използва многоразово и пране, тя е лека и мека на допир; Подсилени шевове, които не е лесно да се прекъсне, гарантират дълготрайна употреба. ??? ПЕШЕХОДНАТА ВЪЖЕ ЗА ПРЕДУЧИЛИЩНА възраст; Пешеходни въжета за деца, Пешеходната въже за предучилищна, детски кошари, Сигурна Цветна Линия, Свалящ се Къса въжето за детска градина, за да проверите за детска градина на открито. ???ПЕШЕХОДНАТА въже за детска градина : цветна титуляр за въжета за деца е подходящ за използване в детска градина или детската градина; Пешеходни въжето позволяват милашкам да запазите спокойствие и да стоят на опашка при преминаване на улици, както и служат като добър инструмент или забавление за децата, които играят на открито. ???ДЕТСКИ ПЕШЕХОДНИ ВЪЖЕ; Тази пешеходната въже за предучилищна е предназначена за учители и родители.Подходящ за предучилищна, дневна грижа.Пешеходната въже, ще помогне на всички да запазят спокойствие и да се подредят в ред, когато се пресичат улицата.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория