• Ново
Merrycolor Калъфки в стил Бохо, Декоративни Калъфки за долната част на гърба, Тъкани Калъфки за възглавници с кичурите, Калъфки за възглавници за легло (1бр, 12x20 инча)

Merrycolor Калъфки в стил Бохо, Декоративни Калъфки за долната част на гърба, Тъкани Калъфки за възглавници с кичурите, Калъфки

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Полиестер, Коприна, Памук ▶【Уникален модерен дизайн】 Тези калъфи за възглавници впечатлява със своя бохемски стил са дизайнерски външен вид и ще се открояват на общия фон. фантастично качество на напълно ще надмине очакванията ви.Избирайте светли цветове, с помощта на умение, плетене, тафтинга, кисточек, топли и удобни. ▶【ПЛАТ И размер】 Предната част на своята практика за дивана в стил бохо е изработена от 45% памук + 45% полиестер + 10% вискоза, на задната страна е изработена от 100% памук.Размери 12x20 инча, тегло 0,57 килограм.Изящна изработка производство на прави тафтинговую детайл от плътна, мека и естетически.3 D ефект с помощта на технологията тафтинга прави тези жълти калъфки толкова специални. ▶【ТРАЙНОСТ】 Невидим цип спомага за лесното надеваться и отстранени.За красиви и плътни шевове, включително около ципа.Калъфка farmhouse извършва с помощта на извън контрола на времето класически геометрични фигури.Тафтинг, изработени от подходящи памучни нишки, придава възглавница плътен вид. ▶【ИДЕАЛНОТО БИЖУ】 Тези декоративни възглавнички в стил бохо дишащи, топли и топлоустойчиви.Идеален за декориране на вашата стая лесен и модерен начин.Подходящ е за хол, спалня, мека мебел, легла, кола, офис, кафене и т. ▶【РЪКОВОДСТВО За пране И УСЛУГАТА услуги】 За цветни покрива възглавница ние препоръчваме да се избегне продължително накисване и се пере в машина.При първото почистване, може да остане малко плаващ тъкан, което е нормално явление.Моля, свържете се с нас, ако имате някакви проблеми с вашата поръчка. 3 D ефекти и гребенест рана правят тази възглавница в стил бохо уникална.Произведени от здрави висококачествени материи, то е меко и удобно, както калъф за възглавници притежава висока пропускливост на въздуха. Цип в същия цвят, че и калъф за възглавници.Конструкция с невидим цип подобрява външния вид и дава възможност за лесно вмъкване и извличане.Предната част на възглавницата на дивана е изработен от 45% памук + 45% полиестер + 10% вискоза.Задната страна е изработена от 100% памук.Шапките са изработени от добре подбрани акрилни конци, а изящна изработка производство на прави четката по-компактен.Merrycolor се ангажира да предоставя продукти, които са с изключителен дизайн, дълъг живот и отлично качество.Ние сме тук, за да се подобри качеството си на живот и да окаже положително въздействие върху околната среда на вашия престой.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория