• Ново
changyexi Украса на мека мебел За дневна, плетени калъф за Възглавница, Домашен Интериор в стил Бохо 18x18 Инча, Квадратна Подушка45х45 см (18X18 инча, черновато-зелен)

changyexi Украса на мека мебел За дневна, плетени калъф за Възглавница, Домашен Интериор в стил Бохо 18x18 Инча, Квадратна Подушка45х45

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Polyester 【Качество на изработка】 Възглавница с подсолнухом ръчно изработени, вязаная калъфка за възглавница, памучен конструкция от кабелна тел, мека на допир, приятна на допир. 【Начин на пране】 се Препоръчва за кратко се накисва в студена вода, при това температурата на пране не трябва да надвишава 40 ℃. 【Лесно запознат】 Невидимата конструкция с цип за лесно отстраняване и почистване.Размер на калъфки за възглавници : квадратна 18 "X 18" (45 см X 45 см), без ядро на възглавницата, се изисква възглавница 20 "X 20" (50 см х 50 см).Пратката включва : 1 X калъфка за КОМПЮТЪР, просто набор от калъфи за възглавници, поставяне на възглавница в комплекта не е включена. 【Качество на изработка】 Възглавница с подсолнухом ръчно изработени, вязаная калъфка за възглавница, памучен конструкция от кабелна тел, мека на допир, приятна на допир. 【Начин на пране】 се Препоръчва за кратко се накисва в студена вода, при това температурата на пране не трябва да надвишава 40 ℃. 【Лесно запознат】 Невидимата конструкция с цип за лесно отстраняване и почистване.Размер на калъфки за възглавници : квадратна 18 "X 18" (45 см X 45 см), без ядро на възглавницата, се изисква възглавница 20 "X 20" (50 см х 50 см).Пратката включва : 1 X калъфка за КОМПЮТЪР, просто набор от калъфи за възглавници, поставяне на възглавница в комплекта не е включена.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория