• Ново
Възглавница JABXKEJI Latex Talalay Органични Естествена за сън на очите, гърба, корема, Помага за Облекчаване на налягането, благодарение на Съемному Дышащему чехлу без хими?

Възглавница JABXKEJI Latex Talalay Органични Естествена за сън на очите, гърба, корема, Помага за Облекчаване на налягането,

Rating 
BGN 32.66

Сума
Налично за поръчка

Нашата компания е основана през 2016 година Основното производствено предприятие отнема около 30 дка, а общата разгъната площ е около 31 000 квадратни метра.Нашата компания разполага с автоматични производствени линии Dunlop и Talalay, специализирана в производството на висококачествени стоки за дома.Добра поддържаща възглавница - най-добрият избор за спане на хълбоците, гърба и корема, гарантирующий качеството си на sleep.NO КОМПРЕСИРАН! БЕЗ ВАКУУМ!Всеки един от нашите възглавници опаковани поотделно, което позволява на купувачите да получат пълноценно и недеформированное продукт. възглавницата се състои от едно парче латекс, не е нужно да разбивате възглавница за поддържане на пълна форма.Седалките са дишащи и приятни за кожата.Изработен е от моющейся тъкан. Осигурява дълготрайна отвеждане на топлината.Болка в областта на шията и шийните част. Хъркането и главоболие.Напрежение рамото.Задайте чиста поставяне на възглавница.Машинно пране калъфка.Да Не се излага на суха четка и не гладьте.Не лежи на слънце.Слънчевата светлина може да предизвика окисляване на латекс. ? ПОДКРЕПА с ВИСОКА плътност за ОБЛЕКЧАВАНЕ на БОЛКИ В областта на ШИЯТА - Нашата възглавница размер queen size е с размери 27 х 15,5 х 5,3" и плътност 45 D, което осигурява незабавна подкрепа на вашата врата, като същевременно се запази уникалната упругую подкрепа за по-дълъг период на употреба. ? ДЪЛГОГОДИШНА И гипоаллергенная - Изработена от 100% естествен латекс, нашата контур възглавница е не само безвреден за околната среда, но и гипоаллергенна, осигурявайки ви по-здравословен и комфортен сън. ? ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН ЗА ВСИЧКИ СПЯЩИ - Нашата възглавница е идеална за спане на хълбоците, гърба и корема облекчава болката в областта на шията и раменете си през цялата нощ. ? ДИШАЩА И охлаждащ TALALAY LATEX - Нашата латексова възглавница е в 7 пъти повече въздух пропускливи, от порест каучук, което позволява да се взимат топлина от главата по време на сън, така че можете да останете в хладината и уюта през цялата нощ. ? ПОКУПКА БЕЗ РИСК - Ние подкрепяме нашия продукт и предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите и годишната гаранция на нашата възглавница от естествен латекс.Ако имате някакви въпроси или притеснения, моля, не се колебайте да се обърнете към нас за помощ.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория