• Ново
Кавани Зелен Тъмно Син Тюркоаз Калъфки 16x16 в цветове Георгинов Модерен Селска Къща В Селски стил Декоративни Калъфки за възглавници на Дивана с цип Комплект от 2 Те?

Кавани Зелен Тъмно Син Тюркоаз Калъфки 16x16 в цветове Георгинов Модерен Селска Къща В Селски стил Декоративни Калъфки за

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Памук полиестер 【Размер 】 : 16x16 см, 40x40 см, забележка : в пакет само 2 квадратни калъфки за възглавници, втулки в комплекта не са включени. ★ 【Висококачествени тъкани】 : Зелени възглавници тъмно синьо тюркоаз, изработени от смес от чист памук и полиестер, който е невидим цип, двустранен печат, прост и елегантен дизайн.Той е удобен и безвреден за кожата или домашни любимци. несмывается след измиване. ★【Изключителен дизайн】 : Декоративни възглавници зелен, тъмно син, тюркоаз, предназначени за украса на стаята, разпечатки на наволочках много ясен и ярък.Цветовете са много наситени и ярки.Нашите калъфи за възглавници, несъмнено ще добавят свежест и жизненост на вашият уютен дом и ще направи впечатление на вашите гости. ★ 【Приложимите СЛУЧАИ】 : Възглавници за дивана са добре дошли като декоративен елемент на дома, спални, спалня, хол, хотела.Идеален за декорация на столове, диван, пол легла, седалки за йога, стол, улица, Двор, плажа, колата, възглавници. ★ 【Начин за ПОЧИСТВАНЕ на】 : Самостоятелна машинно пране, съхраняващ цикъл на сушене при ниска температура, не се гали, ще изглежда като ново. 【Размер 】 : 16x16 см, 40x40 см, забележка : в пакет само 2 квадратни калъфки за възглавници, втулки в комплекта не са включени. ★ 【Висококачествени тъкани】 : Зелени възглавници тъмно синьо тюркоаз, изработени от смес от чист памук и полиестер, който е невидим цип, двустранен печат, прост и елегантен дизайн.Той е удобен и безвреден за кожата или домашни любимци. несмывается след измиване. ★【Изключителен дизайн】 : Декоративни възглавници зелен, тъмно син, тюркоаз, предназначени за украса на стаята, разпечатки на наволочках много ясен и ярък.Цветовете са много наситени и ярки.Нашите калъфи за възглавници, несъмнено ще добавят свежест и жизненост на вашият уютен дом и ще направи впечатление на вашите гости. ★ 【Приложимите СЛУЧАИ】 : Възглавници за дивана са добре дошли като декоративен елемент на дома, спални, спалня, хол, хотела.Идеален за декорация на столове, диван, пол легла, седалки за йога, стол, улица, Двор, плажа, колата, възглавници. ★ 【Начин за ПОЧИСТВАНЕ на】 : Самостоятелна машинно пране, съхраняващ цикъл на сушене при ниска температура, не се гали, ще изглежда като ново.За нас : фирмата е интегрирана компания за производство на домашен текстил, която съчетава дизайн, производство и продажби.Ние винаги настояват за създаването на нашите продукти от висококачествени материали и изработка, която ви дава разнообразие от стилове, цветове, висококачествени продукти, за да отговарят на вашите разнообразни нужди.; Подробна информация за продукта : Модел : двустранен печат Закопчалката : тайната цип Материал : смес от чист памук и полиестер; Размер : 16* 16 инча/40 см x 40 см Цвят : като на снимката на Помещение включва : Калъфи за възглавници от 2 теми без вложки за възглавници Характеристики : 1.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория