• Ново
Infinity Republic - Тънки и меки флисовое одеяло Blue Line - 50x60 Е идеален за всекидневни, спални, детски стаи, на открито!

Infinity Republic - Тънки и меки флисовое одеяло Blue Line - 50x60 Е идеален за всекидневни, спални, детски стаи, на открито!

Rating 
BGN 9.31

Сума
Налично за поръчка

100% Полиестер ❄️ РУНО POLAR FLEECE - Всяка от нашите одеала произведени от висококачествена руното тъкан Polar Fleece от 100% полиестер с богат микроплюшевым переплетением.Меки и удобни, нашите одеяла - идеален подарък, за да се топлят през този празничен сезон!. ❄️ РАЗПЕЧАТКИ ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ - Нашите одеяла с трафаретную печат ярки, красиви цветове и от двете страни, за да ви е топло и уютно, с гордост!. ❄️ ЛЕСНО ГРИЖА - Машинно пране на студено, сушене в перална машина при ниска температура, винаги перете одеяло самостоятелно или с други флисовыми одеяло или дрехи подобна текстура, за да се предотврати износване.Не ще се свие и не потрескается след измиване!. ❄️ ХАРАКТЕРИСТИКИ - Размер : 50 X 60 см; Край на периметъра подава далеч за предотвратяване на разнищване; идеален избор за домашна употреба, офиса, къмпинг и т. ❄️Подкрепете своите местни полицаи!.Нашите нови наметала - идеален подарък за предстоящия сезон на отпуските - те са гъвкави, имат множество опции дизайн, много леки и са подходящи за всеки специален човек в живота си.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория