• Ново
Възглавница за леглото PENGFEI, Възглавница за облегалка легла, Голяма Възглавница за гърба, Снимающая Умора, Стандартна, с таблата / без, 5 цвята, 6 размери (Цвят: Червен?

Възглавница за леглото PENGFEI, Възглавница за облегалка легла, Голяма Възглавница за гърба, Снимающая Умора, Стандартна,

Rating 
BGN 21.79

Сума
Налично за поръчка

★ Материал на козината : сверхтонкое влакна (преносимо, дышащее, дизайн на чанта за съхранение), пълнител : спондж (висока еластичност, мека и удобна) ★ Размер : Дължина : 120/150/160/180/190/200 cm, ширина : 10 см височина : 58 см (виж размерный чертежа). ★ Начин на инсталация : [A-със спецификацията на таблата] : навива директно върху главата, лесна за инсталиране, [B-без спецификации на таблата] : Secure велкро стена, выровняйте етикета, леко натискам и лесно да се разглобява и да се установи. ★ Функция : Предпазва кръста и врата, предпазва от сблъсък на възрастните хора и на децата, може лесно да се чете и да гледа телевизия, да лежи на леглото, прави тялото по-удобно и спокойно, е добър подарък. ★ Ние продаваме само меки калъфи за таблата на леглото, без да се включва само на таблата.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Марка : PENGFEI Име на продукта : Възглавница Модел : PF-1-08-1 Цвят : Сив, почти бял, оранжев, червен, лилав Материал подплата : сверхтонкое влакна, материал подплата : спондж Стил : лесен и модерен. ★ Възглавници могат да се разделят на 2 вида на инсталацията : с таблата и без таблата, можете да избирате различни продукти в зависимост от състоянието на легла. 【Инструкции за пране】 : Калъфка може да се почиства и се поставя в проветрено и сухо място.Не ополаскивайте сърцевината възглавници вода. (Да Не се избелва, да не се излага на суха четка, не желязо) 【Място на използване на】 : диван, спално бельо, подаръци, хотели, четене, коли, пътуване 【Характеристики】 : 1. дизайн страничен джоб-можете да поставите малки предмети, като мобилни телефони, дистанционни управления и т. Ергономичен дизайн-ефективно поддържа кръста, което прави тялото по-удобно и лесно, семейни подаръци, празнични подаръци и подаръци за приятелство са много практични украшения. 【Забележка 】 : 1. Поради вакуумна опаковка след получаване могат да се появят бръчки, първо кликнете върху обект или влезте в продължение на няколко дни. Избягвайте излагане на слънце. Ние продаваме само на тепиха, и други стоки на изображението са предназначени само за показване и в комплекта не са включени.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория