• Ново
Охлаждащи калъфки CHOSHOME King, Двустранен дизайн [Охлаждане и памук] Охлаждащи калъфки Q-Max 0,45 за нощно изпотяване и горещи сънища, Тайната цип, 2 опаковки (20 X 36, сив)

Охлаждащи калъфки CHOSHOME King, Двустранен дизайн [Охлаждане и памук] Охлаждащи калъфки Q-Max 0,45 за нощно изпотяване и

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Охлаждаща страна—Уникална материя със сензорна технология за охлаждане, която ще ви осигури прохлада и комфорт през цялата нощ, е подходяща за горещото лятоПамучен страна—100% памучен плат, в която вие ще се чувствате леко и комфортно; отличен за пролетта, есента и зимата.Колкото по-висока е стойността на Q-Max, толкова по-добре усещане за охлаждане, което ще усетите при допир до него. възглавници за легло, трябва да се намира вътре в своята практика в идеално състояние. защитно фолио за възглавници лесно да снимате и да се почистват.Подходящи възглавници стандартен размер (20 x 26 см) и размер "queen-size" (20 x 30 см). ?【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН двустранен дизайн 】 Тези двустранни калъфки за възглавници са идеални за всички сезони.От едната страна е направен от плат с уникална технология за охлаждане, която ще се усети като хладен и копринена, е подходящ за горещото лято; а от другата страна е от 100% памучен плат, удобни и леки, идеално за пролет, есен и зима, ще ви помогне да се отпуснете и да спите по-добре, всяка нощ.Дишаща и удобен материал никога няма да ви оставят потни или перегретыми. ?【ОХЛАЖДАЩ МАТЕРИАЛ】Тези калъфки king cooling са изработени от революционен японската охлаждаща тъкан Arc-Успокой Q-Max > 0,4, което е естествен охлаждащ материал.Колкото повече стойността на Q-max, толкова повече топлина се отвежда плат.Този охлаждащ материал по естествен начин абсорбира топлината и влагата, извеждайки ги от тялото, ускорява изпаряването на влагата и понижава температурата на кожата на 2-4 ℃, което ви гарантира непрекъснат здрав сън, особено помага на хората с горещ лягане да се бори с нощния изпотяване и безсъние. ?【ПРИЯТНА за кожата, а от другата страна е от 100% памучен плат, удобни и леки, идеално за пролет, есен и зима, ще ви помогне да се отпуснете и да спите по-добре, всяка нощ.Дишаща и удобен материал никога няма да ви оставят потни или перегретыми. ?【ОХЛАЖДАЩ МАТЕРИАЛ】Тези калъфки king cooling са изработени от революционен японската охлаждаща тъкан Arc-Успокой Q-Max > 0,4, което е естествен охлаждащ материал.Колкото повече стойността на Q-max, толкова повече топлина се отвежда плат.Този охлаждащ материал по естествен начин абсорбира топлината и влагата, извеждайки ги от тялото, ускорява изпаряването на влагата и понижава температурата на кожата на 2-4 ℃, което ви гарантира непрекъснат здрав сън, особено помага на хората с горещ лягане да се бори с нощния изпотяване и безсъние. ?【БЕЗВРЕДЕН За КОЖАТА и АНТИСТАТИЧНИ】Специален материал с охлаждающими влакна плътно тъка придава на тази калъфка естествената антистатичность. Освен това, гладка повърхност позволява на кожата и на косата се плъзгат по хладно калъфка много леко и свободно, че помага за намаляване на лицевите бръчки, косата става суха и сплъстена, защитава здравето на кожата и косата.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория