• Ново
BOOMSHY Автомобилната въздушна възглавница за шията, в подкрепа на Автомобилна врата, въздушна възглавница за шията от пяна с памет ефект за кола с Дышащим Сменяем кал

BOOMSHY Автомобилната въздушна възглавница за шията, в подкрепа на Автомобилна врата, въздушна възглавница за шията

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

【Мек материал】 Текстилен калъф за възглавница за автомобилна седалка е изработена от плетиво тъкан на актуализирания стил, който я прави мека, приятна за кожата и подходящ за всички сезони; калъф за възглавници може да се снима и се перат в машина, а пенопластовая сърцевината е различна трайност 【100% Memory Foam】Възглавници останалите главата на автомобила са изработени от пяна с висока плътност с ефект на паметта, който също се връща към нормалното след натиск.Той е мек и удобен и няма мирис. 【Еластични регулируеми колани за】 Благородна обтегач, сигурно закрепленная на вашия седалка, предотвратяват подхлъзване възглавници за врата в превозното средство или да падне от седалката, като осигурява надеждна фиксация и по-добра подкрепа на врата си, можете да регулирате височината на вашето автомобилната възглавници по своему. 【Ергономичност и облекчаване на болки в шията】 Тази автомобилната въздушна възглавница за шията от пяна с памет ефект ергономични, може да осигури отлична поддръжка шейному отдел на гръбначния стълб и главата си и да се подобри вашия комфорт в автомобила. 【Широкото използване на】 Силно препоръчвам на приятели, семейства, колеги, любовникам.Предлага се под формата на Автомобилни седалки, Офис столове, Стоматологични столове, кресла с възможност за сгъване на облегалката, играта на стола.Спецификация : Тип : облегалката за глава столчето за кола За врата Размер на възглавницата : 13*10.5 Материал : дишаща окото плат + пяна с памет ефект Ако ви е нужно дълго да бъдат зад волана, а след това този на облегалката за глава за автомобилни седалки и въздушна възглавница за врата - незаменим нещо за вас, защото те помагат за облекчаване на болка в областта на шията, главата и гърба, причинени от шофиране. Тази възглавница за подкрепа на врата от дишаща и мека тъкан, която може добре да се поддържа циркулацията на въздуха.Както калъф отстранява и може да се пере в машина. Тази автомобилна възглавница за шията от пяна с памет ефект ергономични и може да осигури отлична поддръжка шейному отдел на гръбначния стълб и главата. за останалите главата се използва дебела пяна с висока плътност с ефект на памет, която запазва формата, става мека и удобна. Възглавница за главата с останалите седалки - това е нещо, което не е достатъчно за вашия автомобил!Идеален за шофьорски и пътнически седалки.

Всичко за продукта

Type:
Car Seat Headrest Neck Rest Cushion
Size:
13*10.2*5.5 Inch
Material:
Breathable Mesh Fabric + Memory Foam
If you need to drive for a long time,:
then this car seat headrest and neck cushion is an indispensable thing for you,:
because it helps to relieve neck, head and back pain caused by driving. Feature:
1.This neck support cushion breathable and soft cloth cover which can keep air circulating well.And the cover is removable and machine washable.:
2.This memory foam car neck cushion is ergonomic and can give great support for your cervical spine and head.:
3.Our headrest pad uses thick, high-density memory foam that can keep its shape, feel soft and comfortable.:
4.Car Seat Headrest Neck Rest Cushion is just what your car was missing! Perfect for the driver seat and passenger seat. :

Подобни продукти в категория