• Ново
Пътна Възглавница за шията LAMART за сън в самолет, въздушна Възглавница с качулка от пяна с памет ефект за добър сън, Пътна Възглавница за шията, с качулка и маска за о?

Пътна Възглавница за шията LAMART за сън в самолет, въздушна Възглавница с качулка от пяна с памет ефект за добър сън, Пътна

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

✅ ВЪЗГЛАВНИЦА ПРЕМИУМ-клас с ефект на паметта : Насладете се на висок комфорт, луксозен пътна възглавница за врата е изработена от висококачествена пяна с памет ефектПътна възглавница за врата с качулка ще ви осигури максимален комфорт, така че можете да се отпуснете по време на продължителни полети. ✅ СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО : Възглавница за шията, за пътуване е предназначена за удобство за носене.Лесен авиационен пътен комплект може лесно да се опаковат в луксозна торбичка за съхранение за удобно пренасяне и съхранение при пътуване. ✅ - ДОБРИ ПРЕДМЕТИ от ПЪРВА необходимост за ПЪТУВАНЕ в самолет : възглавници за сън, с качулка и маска за очите - най-добрата комбинация за самолети.Можете да спите спокойно, спокойно и комфортно.Възглавница с ефект на паметта ви осигурява удобна подкрепа на врата си. ✅ МНОГОФУНКЦИОНАЛНА възглавница с качулка : не само за пътуване по време на полет, възглавница за шията от пяна с памет ефект и маска за очи са идеални пътни аксесоари за джипове, автомобили, автобуси.Пътна възглавница ще ви помогне да се ангажират комфортно и щастливо пътуване. ✅ МАКСИМАЛНА ПОДКРЕПА на ВРАТА : Повечето пътни възглавници за врата са неудобни и не се грижи за вашата врата.Нашата луксозна възглавница за шията от пяна с памет ефект премиум-клас осигурява грижи за маточната шийка, на 360 градуса и висок комфорт. ✅ ВЪЗГЛАВНИЦА ПРЕМИУМ-клас с ефект на паметта : Насладете се на висок комфорт, луксозен пътна възглавница за врата е изработена от висококачествена пяна с памет ефект.Пътна възглавница за врата с качулка ще ви осигури максимален комфорт, така че можете да се отпуснете по време на продължителни полети. ✅ СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО : Възглавница за шията, за пътуване е предназначена за удобство за носене.Лесен авиационен пътен комплект може лесно да се опаковат в луксозна торбичка за съхранение за удобно пренасяне и съхранение при пътуване. ✅ - ДОБРИ ПРЕДМЕТИ от ПЪРВА необходимост за ПЪТУВАНЕ в самолет : възглавници за сън, с качулка и маска за очите - най-добрата комбинация за самолети.Можете да спите спокойно, спокойно и комфортно.Възглавница с ефект на паметта ви осигурява удобна подкрепа на врата си. ✅ МНОГОФУНКЦИОНАЛНА възглавница с качулка : не само за пътуване по време на полет, възглавница за шията от пяна с памет ефект и маска за очи са идеални пътни аксесоари за джипове, автомобили, автобуси.Пътна възглавница ще ви помогне да се ангажират комфортно и щастливо пътуване. ✅ МАКСИМАЛНА ПОДКРЕПА на ВРАТА : Повечето пътни възглавници за врата са неудобни и не се грижи за вашата врата.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория