• Ново
Hoody с качулка Surii Home Blanket, Hoody-одеало Премиум-клас за жени и мъже, супер Мека, Удобна, Един размер подходящ за всички (синьо небе)

Hoody с качулка Surii Home Blanket, Hoody-одеало Премиум-клас за жени и мъже, супер Мека, Удобна, Един размер

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

100% Полиестер
???【Космати hoody оверсайз】 Това е истинска hoody-одеало оверсайз, чиято дължина достига 39 инча.Тя е достатъчно дълъг, за да се огъват краката за пълен комфортен покритие!Разполага с много дълги ръкави, затопляне джоба на пуловера отпред и голяма космата hoody с качулка, в която ще ви бъде топло и уютно.Той ви предлага носимое пушистое топлина, където и да отидеш.
???【Луксозен материал и екстремен комфорт 】 в стремежа си да бъде изключителен, ние използваме висококачествени фланела от ультрамягкой микрофибър 350gsm за това качулки-одеяла, която е много мека, копринена, плътно, космати.Да бъдеш лесно и дышащим, той все още дава ви приятна топлина, да не е прекалено горещо от главата до петите.Той е изработен от здрав плат от 100% микрофибър, изчислена върху по-дълъг живот.
???【Един размер подходящ за всички 】 Тази hoody-одеяло, предназначени за повечето размери и форми, мъже и жени.Огромна качулка и джобове стопли на главата и ръцете.Дръжте всичко, което ви трябва, на една ръка разстояние в джоба си.
??️?【Гъвкавост】 Нашето носимое одеяло съчетава в себе си гъвкавост и комфорт в едно.Независимо от това, когато гледате любимия си сериал на дивана в студено време или когато ви е удобно вздремнете ден, или когато се разхождате с кучето на открито във ветровито време, това може да се осигури приятно, дышащее топлина.
???【Лесен за 】 Може да се пере в машина, бережный цикъл със студена вода, ниско сушене на перална машина.Без свиване, без да се отделят, без избледняване на цвета след измиване, се получава като нов! .Можете да отидете навсякъде, без да усеща студ, ни с дълга блуза-одеяле.Hoody-одеяло се движи заедно с вас, предоставяйки мобилност и подслон.Укутывает цялото ви тяло е в това огромно одеяло-толстовку!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория