• Ново
МЕКА калъфка от микрофибър, выстиранные мека калъфка, Леки калъфки за възглавници размер Queen Size, градински чай Зелен, 2 бр., лесни за поддръжка и устойчиви на избледн?

МЕКА калъфка от микрофибър, выстиранные мека калъфка, Леки калъфки за възглавници размер Queen Size, градински чай Зелен,

Rating 
BGN 4.66

Сума
Налично за поръчка

⭐【Материал премиум-клас】 се Използва промытая кърпа от микрофибър тегло 120 гориво, която е много мека, удобна, приятна за кожата, дишаща, износоустойчива, не избледняват и не дава на свиване след измиване ⭐【Ултра мека и удобна】 След специална пране на леко выстиранная калъфка става ултра мека и удобна, от почти плат.А набръчкана текстура в съчетание с модерен цвят да придадат на вашата спалня елегантен, опростен и стилен вид.Тези калъфки са на разположение в широка гама от ярки цветове, които идеално се съчетават с всякакъв интериор на спалнята. ⭐【Най-новите обновения модел Занаятите】 калъфки за възглавници с мека цип плик и по-широк от челен ръб на 20 см, така че не е нужно да се притеснявате за това, че вашата възглавница отново и отново ще выскальзывать от своята практика.Нашата игла за шиене покрива възглавница е с дължина 4 бод / 1 см, а бримки се получават стройни и тънки, здрави и издръжливи. ⭐ 【Размер и опаковка】 Можете да закупите 2 калъфки за възглавници размер queen size 20 "x 30", в изискана опаковка-плик. (Забележка : Линейни или чаршаф за спално бельо в комплекта не са включени) ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК за сватба, рожден ден, Коледа, празници и др. ⭐【- ЛЕСНО обслужване и най-доброто ОБСЛУЖВАНЕ】 Машинно пране на щадящем режим или ръчно пране в нискотемпературен вода отделно.Моля, не отбеливайте и да не се излага на сухо почистване.Низкотемпературная сушене.Ние предлагаме и обслужване В рамките на ЕДНА ГОДИНА.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. ⭐【Материал премиум-клас】 се Използва промытая кърпа от микрофибър тегло 120 гориво, която е много мека, удобна, приятна за кожата, дишаща, износоустойчива, не избледняват и не дава на свиване след измиване. ⭐【Ултра мека и удобна】 След специална пране на леко выстиранная калъфка става ултра мека и удобна, от почти плат.А набръчкана текстура в съчетание с модерен цвят да придадат на вашата спалня елегантен, опростен и стилен вид.Тези калъфки са на разположение в широка гама от ярки цветове, които идеално се съчетават с всякакъв интериор на спалнята. ⭐【Най-новите обновения модел Занаятите】 калъфки за възглавници с мека цип плик и по-широк от челен ръб на 20 см, така че не е нужно да се притеснявате за това, че вашата възглавница отново и отново ще выскальзывать от своята практика.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория