• Ново
Матрак цилиндър от пяна с памет ефект, 3-инчов Кутия за яйца с гелевым пълнител, Подвижен, миещ се калъф от бамбуково дървени въглища, противоскользящим дъно и ремъц?

Матрак цилиндър от пяна с памет ефект, 3-инчов Кутия за яйца с гелевым пълнител, Подвижен, миещ се калъф от бамбуково дървени

Rating 
BGN 41.60

Сума
Налично за поръчка

Пяна вълнообразната форма осигурява максимална циркулация на въздуха, а гъба напоена с охлаждащ гел, който помага за регулиране на температурата на тялото за по-хладно и комфортен сън пяна с памет ефект осигурява комфорт при падане от облаците, облегая и поддържане на тялото ви.Равномерно разпределя теглото на тялото и освобождаване на налягането.Не съдържа формалдехид, фталатов или никакви вредни съставки.Използвайте нож за отваряне на пакети за по-лесно отваряне пластмасови опаковки и не се тревожи за това, че сте поцарапаете върха на матрака.Отваряне на опаковка, можете веднага да им се наслаждават.Но ще отнеме ден или два, за да го разшириха до първоначалните си размери.Това е нормално, че матракът издава лек мирис по време на производството, и обикновено той изчезва в рамките на деня.Еластични ленти в четирите краища на своята практика и мини частици в долната тъкан, увеличават триенето и предотвратяват подхлъзване горната част на матрака.Мини частици на дъното предотвратяват подхлъзване наматрасника на матрака.Приятна за кожата трикотажная тъкан, елегантна и красива, износостойкая и здрава.Лесна грижа плат за носене лесно се отстранява и за почистване. 【Подходящ за множество сценарии】Можете да я поставите върху стар матрак за по-мек и комфортен сън.Вие дори можете да го сложите на леглото, в колата, на палатка или на пода. 【Вентилирани дизайн】 Форма на кутията за яйца, наситен гел, който помага за регулиране на температурата на тялото по време на сън, осигуряване на хладно и удобна повърхност за по-дълбок сън. 【Идва с подвижен дизайн на протектора】 Подвижна протектор и ластични колани, а също така дори и мини частици на дъното позволяват надеждно закрепване на матрак цилиндър от пяна с памет ефект на матрака, без да се притеснявате за преместване на матрака. 【Наматрасники в кутия】Матрак е опакован в вакуумную кутия, така че да можете лесно да го транспортират.Моля, отворете вакуум пакет, лежеше на матрака на проветриво място и изчакайте 48-72 часа, докато матрак не ще се увеличи до първоначалния си размер. 【Гаранция за качество】 Директни продажби на производителя.Цялата продукция се доставя с 10-годишна гаранция за качество. 【Подходящ за множество сценарии】Можете да я поставите върху стар матрак за по-мек и комфортен сън.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория