• Ново
Носимое Одеало с качулка от Лама Алпака за възрастни – Пушистое Супер Меко Топло и Уютно Плюшевое Фланелевое одеало с качулка отвътре и шерпи, Наметало-Наметало с ?

Носимое Одеало с качулка от Лама Алпака за възрастни – Пушистое Супер Меко Топло и Уютно Плюшевое Фланелевое одеало с качулка

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Напълно се размива в колатаМатериал на най-високо качество.Е годно за носене, без помощта на ръцете.Един размер подходящ за всички.Независимо Дали Вашия Любим Животно!.И това е ВЪЗХИТИТЕЛНО!!. ❤️ УЮТНО И ЛУКСОЗНО – Укутайтесь в нашата супер плюшевую пухкави шерпа и фланелевый руно.Ние използваме материали от най-високо качество, за създаване на максимален топлина и уют. ? ИДЕАЛНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК – красиво опаковани и готови да дарят усмивки за близките (майки, бащи, дъщери, сестри, братя, съпруги, съпрузи, деца, приятели и колеги) за рождени дни и Коледа. ? ГЪВКАВОСТ И УДОБСТВО – Освободи ръцете си и го носят като пелерина, когато искате да изпиете сутрешното си кафе, на улицата или да работят в офиса.Той е прилепен, което ви позволява да се движат свободно. ? МАШИННО ПРАНЕ - Пране?Лесно!Просто изпиране на слаб студено, а след това подсушете в перална машина на слаб огън.Излиза като нов за идеални прегръдки всеки път!. ? Един размер подходящ за ВСИЧКИ – това е много удобно одеяло с участието на животни е подходящ за повечето размери и форми. Размер : 60 х 52" Тя затопля вас от главата до петите, където и да отидете. ❤️ УЮТНО И ЛУКСОЗНО – Укутайтесь в нашата супер плюшевую пухкави шерпа и фланелевый руно.Ние използваме материали от най-високо качество, за създаване на максимален топлина и уют. ? ИДЕАЛНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК – красиво опаковани и готови да дарят усмивки за близките (майки, бащи, дъщери, сестри, братя, съпруги, съпрузи, деца, приятели и колеги) за рождени дни и Коледа. ? ГЪВКАВОСТ И УДОБСТВО – Освободи ръцете си и го носят като пелерина, когато искате да изпиете сутрешното си кафе, на улицата или да работят в офиса.Той е прилепен, което ви позволява да се движат свободно. ? МАШИННО ПРАНЕ - Пране?Лесно!Просто изпиране на слаб студено, а след това подсушете в перална машина на слаб огън.Излиза като нов за идеални прегръдки всеки път!. ? Един размер подходящ за ВСИЧКИ – това е много удобно одеяло с участието на животни е подходящ за повечето размери и форми. Размер : 60 х 52" Тя затопля вас от главата до петите, където и да отидете.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория