• Ново
DOITOOL 1 бр. Възглавница за очи 2 в 1, богат на функции Охлаждаща въздушна възглавница за врата в самолет, за да пътуват (Сив)

DOITOOL 1 бр. Възглавница за очи 2 в 1, богат на функции Охлаждаща въздушна възглавница за врата в самолет, за да пътуват

Rating 
BGN 6.93

Сума
Налично за поръчка

Еластичната лента е удобен, и еластичността на не тугаяЗа отпускане на очите и шията имате нужда от удобна и лесна възглавница за очите.Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Дишащ материал, трудно е деформиран и автоматично се разпространява под налягане.Дизайн дръжки за удобно носене в пътя.Еластичната лента е удобен, и еластичността на не тугая.За отпускане на очите и шията имате нужда от удобна и лесна възглавница за очите.Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Дишащ материал, трудно е деформиран и автоматично се разпространява под налягане.Дизайн дръжки за удобно носене в пътя.Описаниеткань, дишаща и впитывающая пот, мека и удобна.За възглавниците за очите и шията имате нужда от удобна и лесна възглавница за очите.Еластичната лента е удобен, и еластичността на не тугая.Функция - Цвят : Сив. - Материал : Памук и полиестер. - Размер : около 24x19x8 виж - За отпускане на очите и шията имате нужда от удобна и лесна възглавница за очите. - Еластична лента е удобен, и еластичността на не тугая. - Дръжка дизайн за удобно носене в пътя. - Дишащ материал, трудно е деформиран и автоматично се разпространява под налягане. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!Пакетът включва 1 x възглавница за очите.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория