• Ново
Комплект Пододеяльников за пуховых одеяла LEECUM по поръчка с 2 наволочками, Принтом всеки ваш дизайн, Спално Бельо за спалня за Семейството, Индивидуалното Спално бе?

Комплект Пододеяльников за пуховых одеяла LEECUM по поръчка с 2 наволочками, Принтом всеки ваш дизайн, Спално Бельо за спалня

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ!!!】- Този продукт не съдържа никакви пълнителиМожете да получите 1 Чаршаф и 2 Калъфки за възглавници. 【Висококачествен печат】 - Ние използваме съвременни технологии за печат, без избледняване, ярки цветове.За комплект пододеяльников изглеждаше по-идеално, ние ви предлагаме да изтеглите качество на изображението.Ако изображението ще бъде много неясно, ние ще ви уведомим. 【- ДОБРИ идеи за подаръци】 - Идеалният подарък за рожден ден, Хелоуин, Коледа, връщане в колеж за себе си, семейството и приятелите.Можете да добавите свои семейни снимки, лого или текст на калъфки за възглавници, това ще ви позволи да се превърне в център на внимание. 【Машинно пране】 - олекотена завивка от микрофибър лесни за поддръжка и бързо да изсъхне в перална машина - микрофибър устойчиви на естествената усадке, избледняване и образуването на бръчки.Просто машинно пране в студена вода, сушене на перална машина, без белина.(При пране пододеяльника с цип напълно застегивайте цип, за да се предотврати зацепы и разкъсвания по време на пране. 【ЗАПОЧНЕТЕ да създавате】 - Натиснете "Персонализиране сега", за да започнете да създавате, моля, опитайте да изпратите качество на изображението. 【МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ!!!】- Този продукт не съдържа никакви пълнители.Можете да получите 1 Чаршаф и 2 Калъфки за възглавници. 【Висококачествен печат】 - Ние използваме съвременни технологии за печат, без избледняване, ярки цветове.За комплект пододеяльников изглеждаше по-идеално, ние ви предлагаме да изтеглите качество на изображението.Ако изображението ще бъде много неясно, ние ще ви уведомим. 【- ДОБРИ идеи за подаръци】 - Идеалният подарък за рожден ден, Хелоуин, Коледа, връщане в колеж за себе си, семейството и приятелите.Можете да добавите свои семейни снимки, лого или текст на калъфки за възглавници, това ще ви позволи да се превърне в център на внимание. 【Машинно пране】 - олекотена завивка от микрофибър лесни за поддръжка и бързо да изсъхне в перална машина - микрофибър устойчиви на естествената усадке, избледняване и образуването на бръчки.Просто машинно пране в студена вода, сушене на перална машина, без белина.(При пране пододеяльника с цип напълно застегивайте цип, за да се предотврати зацепы и разкъсвания по време на пране. 【ЗАПОЧНЕТЕ да създавате】 - Натиснете "Персонализиране сега", за да започнете да създавате, моля, опитайте да изпратите качество на изображението.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория