• Ново
Въздушна помпа SPLOTY за надуваеми изделия, Портативен Въздушен помпа с Батерии блок 20V 2.0 Ah 36Wh, Кратки Помпа в матрака с 1 бутон за включване, Автоматично Led Светлина Въ?

Въздушна помпа SPLOTY за надуваеми изделия, Портативен Въздушен помпа с Батерии блок 20V 2.0 Ah 36Wh, Кратки Помпа в матрака

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

1 БР ръчна въздушна помпа SPLOTY K4 1 БР Батерия 20 2,0 AH. Зарядно устройство - 1 бр. 1 Ръководство за потребителя. [Надежден лаптоп батерия] - Въздушна помпа за надуваеми изделия се захранва от сменяеми батерии, който е съвместим със семейството SPLOTY, може да осигури надеждна работа в процеса на работа, тъй като той акумулаторна батерия, така че можете да го изключите, щракнете върху затвори, което го прави доста удобно, най-вече по време на пътуване, отдих и т. [Разнообразни сценарии надувания. [Всичко в 1 бутон с led подсветка] - В този помпата за надуваеми матраци има само 1, стартер, други допълнителни функции не е тук. [Мека дръжка с вентилационни] - Ергономична дръжка за удобно носене, междувременно, от двете страни има вентилационен модул, който поддържа в това въздушно помпата за в матрака нормалната температура;. [Внимание]- Този ръчна въздушна помпа не е подходящ за автомобилни, игла форма или клапанных устройства Presta/Dunlop/Schrader, например : автомобилни гуми, баскетбол, волейбол, футбол, велосипеди, МТБ и т.; междувременно, моля, заредете се с акумулаторна батерия колкото се може по-добре преди употреба, за да осигури максимална производителност; В SPLOTY ние се гордеем с изключително качество. [Разнообразни сценарии на инфлацията . [Всичко в 1 бутон с led подсветка] - В този помпата за надуваеми матраци има само 1, стартер, други допълнителни функции не е тук. [Мека дръжка с вентилационни] - Ергономична дръжка за удобно носене, междувременно, от двете страни има вентилационен модул, който поддържа в това въздушно помпата за в матрака нормалната температура;. [Внимание]-Този ръчна въздушна помпа не е подходящ за автомобилни, игла форма или клапанных устройства Presta/Dunlop/Schrader, например, автомобилна гума, баскетбол, волейбол, футбол, велосипеди, МТБ и т.; междувременно, моля, заредете се с акумулаторна батерия колкото се може по-добре преди употреба, за да осигури максимална производителност; В SPLOTY ние сме горди от себе си за високо качество и комфортно обслужване, за да отговарят на тези на нашите клиенти, като можете, ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас, без колебание.Този въздушна помпа за надуваеми изделия е идеалният партньор за надуваем памук легла, пръстени за плуване, водна плаваща легла, в басейна, улични палатки, в дивана и други надуваеми изделия.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория