• Ново
Правоъгълна Калъфка С Синьо-Зелени Тропически Листа - Калъфка С Палмови Листа в Тропически Стил, Крайбрежната Тропическа възглавница (14x20)

Правоъгълна Калъфка С Синьо-Зелени Тропически Листа - Калъфка С Палмови Листа в Тропически Стил, Крайбрежната Тропическа

Rating 
BGN 14.09

Сума
Налично за поръчка

100% микрофибърВъзглавницата може да се използва в хола, спалнята, на балкона или в градината.Изработен от 100% микрофибър средна дебелина.Плат възглавници изключително която е здрава и трайна.Калъфи за възглавници, устойчиви на триенето и на удар.Степента на триене на тъкани от Мартиндейлу е 52000. Благодарение на своята структура от микроволокнистой тъкан калъфка устойчив на надраскване или укусам домашни любимци, като котки и кучета.Калъфи за възглавници, лесно се чисти от петна с помощта на сапун, салфетки или одеколон срещу незначителни петна. 100% микрофибър.Възглавницата може да се използва в хола, спалнята, на балкона или в градината.Изработен от 100% микрофибър средна дебелина.Плат възглавници изключително която е здрава и трайна.Калъфи за възглавници, устойчиви на триенето и на удар.Степента на триене на тъкани от Мартиндейлу е 52000. Благодарение на своята структура от микроволокнистой тъкан калъфка устойчив на надраскване или укусам домашни любимци, като котки и кучета.Калъфи за възглавници, лесно се чисти от петна с помощта на сапун, салфетки или одеколон срещу незначителни петна. - Можете да изберете една калъфка на закрито или на открито.Въпреки това ние препоръчваме да го използвате на открито, особено в райони с полу - или пълна затененностью за цветовете се съхраняват дълго време. - Изработена от 100% микрофибър средна дебелина - Предната и задната страна калъфки са с еднакъв фигура - Светкавица препарати, шити отдолу и тайната. - Калъфи за възглавници може да се пере в перална машина или на ръка. - Може да се пере в перална машина при температура до 40 градуса на деликатна програма - Ако възглавницата леко космати след измиване, можете да се нежно премахване на мъх, с помощта на ворсосборника или на лентата. - Калъфи за възглавници може да се гали.Ние препоръчваме глади от обратната страна, при условие че температурата да не надвишава 150 градуса.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория