• Ново
Тенис Топки NUOBESTY на Едро Оранжеви Топки за Тенис 2 елемента Топки За понг, 100шт Топки За Тенис Топките За Понг Отпечатани Топки За Понг Номерирани Топки за Тенис за Б?

Тенис Топки NUOBESTY на Едро Оранжеви Топки за Тенис 2 елемента Топки За понг, 100шт Топки За Тенис Топките За Понг Отпечатани

Rating 
BGN 27.95

Сума
Налично за поръчка

НОМЕРИРАНИ ТОПКИ за ТЕНИС на маса - Опаковка от 100 бр топки за тенис на маса от полипропиленови материали, номер на 1-100. НОМЕРИРАНИ ТОПКИ за БИРА ПОНГ - Малко скачат.Не е подходящ за тренировки по тенис на маса или турнири.Топки-клетки, за БИНГО - отлични за топки, за котки, рисуване, забавни игри, топки за пропаганда на клуба по тенис на маса, водни топки, бирен понг, топки за украса, топки за партита и т. Цветни топки за понг-ярки цветове улесняват тяхното търсене, и те са здрави, не изчезват.ЧИПОВЕ за БИНГО отпечатани с номер, лесно да ги разпознаете.НОМЕРИРАНИ ТОПКИ за ТЕНИС на маса - Опаковка от 100 бр. топки за тенис на маса от полипропиленови материали, номер на 1-100. НОМЕРИРАНИ ТОПКИ за БИРА ПОНГ - Малко скачат.Не е подходящ за тренировки по тенис на маса или турнири.Топки-клетки, за БИНГО - отлични за топки, за котки, рисуване, забавни игри, топки за пропаганда на клуба по тенис на маса, водни топки, бирен понг, топки за украса, топки за партита и т. Цветни топки за понг-ярки цветове улесняват тяхното търсене, и те са здрави, не изчезват.ЧИПОВЕ за БИНГО отпечатани с номер, лесно да ги разпознаете.Списък на пакетите 200 x Номерирани топки за понг Особености - Малък отскок.Не е подходящ за тренировки по тенис на маса или турнири. - Отлично подходящ за котки топки, изкуство, развлекателни игри равенства, топки за пропаганда на клуба по тенис на маса, водни топки, бирен понг, декоративни топки, топки за партита и т. - Материал : пластмаса. - Размер : 4 x 4 x 4 виж - Опаковка от 100 топки за тенис на маса от полипропиленови материали, номер на 1-100. - Благодарение на ярки цветове ги намерите лесно и са трайни, не изчезват. - Цвят : червен. - Отпечатани с номера си, лесно се разпознава.Информация за продукта Опаковка от 100 топки за тенис на маса от полипропилен материал (номер 1-100). Отличен за топки, за котки, забавни игри равенства, топки за пропаганда на клуба по тенис на маса, водни топки, бирен понг, декоративни топки, топки за партита и т., Можете да ги използвате, за да създадете свой собствен художествен проект.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория