• Ново
Пружинен инструмент за батут Пружинен Гребец Инструмент за батут Инструмент за Пружини, Метална Т-Образна кука за батут 6 инча (2 опаковки)

Пружинен инструмент за батут Пружинен Гребец Инструмент за батут Инструмент за Пружини, Метална Т-Образна кука за батут 6

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Материал : здрава пластмаса и антикоррозийный издръжлив металИзцяло попълнена, пристига бързо и безопасно. 【По-малко от 15 минути】 Този пружинен гребец не вреди, не се простира и по никакъв начин не променя функцията на пружина или дялове.Можете да инсталирате извор на напрежение на един стол по-малко от 15 минути. 【Ръкавици не трябва!】 малък удобен инструмент размер на 5,3 x 4.5 инча удобно захващане!Удобен, здрав и идеален размер за малки ръце!Дръжки точно са подходящи за пръстите, не защемляют пръсти, им е лесно да се запази, те не се плъзне.Тези инструменти са направили работа е много по-комфортен. 【Не се притеснявайте за куката】 Кука достатъчно извити и издръжлив, той ще се справи със своята задача - с помощта на пружини на батут, и го напълно може да се използва с шипове при инсталиране на лагери или на палатки.Те също са отлични за извличане на шипове от надуваеми изделия за почивка. 【Здрав сменяем инструмент】 high-performance пружинен инструмент за батут от галванизиран метал, не се огъват и не се чупи при натяжении пружини.Инструмент за батут с Т-образно една кука за пружини, той използва технология за леене, сигурно и няма неприятна миризма, по-стегната обикновен пружинен инструмент. 【2 опаковки】 Лесни за носене в чантата, 2 опаковки крючкового на инструмента могат да отговарят на повече изисквания.Например, смяна на пружини диванной легла, обвързването на връзки за обувки.Той е отличен за облекчаване на натяжной система, която се намира на косилках, при смяна на ремъка. 【По-малко от 15 минути】 Този пружинен гребец не вреди, не се простира и по никакъв начин не променя функцията на пружина или дялове.Можете да инсталирате извор на напрежение на един стол по-малко от 15 минути. 【Ръкавици не трябва!】 малък удобен инструмент размер на 5,3 x 4.5 инча удобно захващане!Удобен, здрав и идеален размер за малки ръце!Дръжки точно са подходящи за пръстите, не защемляют пръсти, им е лесно да се запази, те не се плъзне.Тези инструменти са направили работа е много по-комфортен. 【Не се притеснявайте за куката】 Кука достатъчно извити и издръжлив, той ще се справи със своята задача - с помощта на пружини на батут, и го напълно може да се използва с шипове при инсталиране на лагери или на палатки.Те също са отлични за извличане на шипове от надуваеми изделия за почивка.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория