• Ново
Abaodam 180x60x5 см 3-те пъти Гимнастическая Възглавница, подложка за Йога килимче за Танци, Домашен Подложка За упражнения, подложка за клекове (зелен)

Abaodam 180x60x5 см 3-те пъти Гимнастическая Възглавница, подложка за Йога килимче за Танци, Домашен Подложка За упражнения,

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Тъй като ние използваме качествени материали, тази на уплътнението ще бъде издръжлив дълго време на употребаМожете да го сгънете на 3 пъти, за да се направи повече за упражнения.Няма неприятна миризма.Не съдържа вредни вещества.Когато не ги ползвате, можете просто да го сгънете обратно за съхранение.Тази подложка за фитнес, произведени с използване на тъкани premnium oxford като външна обвивка и гъба като вътрешна.Описание на продукта Тази подложка за фитнес, произведени с използване на тъкани premnium oxford като външна обвивка и гъба като вътрешна.Тъй като ние използваме качествени материали, тази на уплътнението ще бъде издръжлив дълго време на употреба.Можете да го сгънете на 3 пъти, за да се направи повече за вашите упражнения, а когато не ги ползвате, можете просто да го сгънете обратно за съхранение.Характеристики - Цвят : Зелен. - Материал : плат Оксфорд, гъба. - Размер : 180x60x5 см / 70. - Тази подложка за фитнес, произведени с използване на тъкани premnium oxford като външна обвивка и гъба като вътрешна. - Защото ние използваме качествени материали, тази на уплътнението ще бъде издръжлив дълго време на употреба. - Можете да сгънете го на 3 пъти, за да се направи повече за упражнения. - Когато не ги ползвате, можете просто да го сгънете обратно за съхранение. - Липса на неприятна миризма.Не съдържа вредни вещества.Пакетът включва 1 x тренировъчен мат.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория