• Ново
Подложка за голф Shield Family /Club Clean – Нова и подобрена подложка за голф, съответстващи на 6 стандарти ASTM – Индустриален стандарт подложка за голф – Подложка за голф с д?

Подложка за голф Shield Family /Club Clean – Нова и подобрена подложка за голф, съответстващи на 6 стандарти ASTM – Индустриален

Rating 
BGN 24.14

Сума
Налично за поръчка

Подходящ за моделите на Yamaha DriveПредпазва фабрично мат.ТРАЙНОСТ : Ние увеличаваме дебелината на килима до 8 мм и се добавят 5 кг на гума към коврику, за да го направи по-здрав и намали износването!Нашите стелки са защитени от uv и трайни!.ЕДИНСТВЕНИТЕ по РОДА СИ : нашите подложки са оригинални на пода подови изтривалки на разположение за голф-карти и вече много години са индустриален стандарт!.Специално подбран предпазна подложка за пода на колата за голф.Отговаря на всички стандарти ASTM.Предпазва фабрично мат. Лек с водни канали Лек с водни канали Лек с водни канали.Без приплъзване / дебелина 4 мм. е Подходящ за модели на Yamaha Drive.Предпазва фабрично мат.ТРАЙНОСТ : Ние увеличаваме дебелината на килима до 8 мм и се добавят 5 кг на гума към коврику, за да го направи по-здрав и намали износването!Нашите стелки са защитени от uv и трайни!.ЕДИНСТВЕНИТЕ по РОДА СИ : нашите подложки са оригинални на пода подови изтривалки на разположение за голф-карти и вече много години са индустриален стандарт!.Специално подбран предпазна подложка за пода на колата за голф.Отговаря на всички стандарти ASTM.Предпазва фабрично мат. Лек с водни канали Лек с водни канали Лек с водни канали.Без приплъзване / дебелина 4 мм. Ние увеличихме с дебелина до 8 мм и се добавят 5 кг на гума в нашите подложки, за да ги направи по-трайни и намаляване на износването.Нашите стелки са защитени от uv и трайни.Нашите стелки са оригинални на пода подови изтривалки на разположение за голф-карти и вече много години са индустриален стандарт!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория