• Ново
JC-ATHLETICS Сгъваема и подвижната гимнастическая греда / Греда за юноши и девойки / Регулируема височина от 3 'до 5', Обзавеждане за дома, фитнес зала, идеален за тренировк?

JC-ATHLETICS Сгъваема и подвижната гимнастическая греда / Греда за юноши и девойки / Регулируема височина от 3 'до 5', Обзавеждане

Rating 
BGN 7.00

Сума
Налично за поръчка

【СГЪВАЕМА И ЛЕСНА ЗА преместване】: НОВА сгъваема греда JC ATHLETICS С патент на САЩ ЗА ПРОЕКТИРАНЕ Въз основа на дългогодишен опит разработка и продажба на трайно гимнастической греда, ние разработихме тази лесна сгъване гредата, с проста конструкция, която намалява вероятността от повреждане на продукта.Колело с четири топки позволява да го тласне във всяка посока, с малко усилия. 【По-стабилен И издръжлив】 : Фитнес блок JC ATHLETICS има по-голяма тежест, по-широко и по-дълга база. разликата между дупка и винтове /ботуш и опора много-много малка, така че след монтажа ще е по-скоро като на едно цяло, ще намали разклащане при изпълнение на упражнения.Каишка от гладко буково дърво издържа максимално тегло 260 килограма, подходящ за любителите на гимнастика с тегло до 120 килограма за 1-4 ниво. 【РЕГУЛИРУЕМА височина】 Гимнастическую летвата може лесно да се коригира нагоре или надолу по височина от 3 фута до 5 фута от 12 нива, той е идеален за децата и младите гимнастов, децата винаги има подходяща височина на рамената докато растял. 【Лекотата на монтажа】 Нашето гимнастически обзавеждане на професионален клас построен в уникален дизайн и гъста метална рамка, сгъваеми крака и разчита предварително са събрани.Така че просто трябва да следвате нашите инструкции и да я довърша в продължение на десет минути. 【Невероятен подарък за вашите деца】 Този лек сгъваем симулатор за фитнес зала - специален и страхотен подарък, той издържа на детски люлки, альпинистскую въже и стълба, е най-добрият подарък за деца на рожден ден на дете /тийнейджър / юниора, Хелоуин, Деня на благодарността, Коледа и така нататък.Лесно сгъване и задника.JC-ATHLETICS Страхотна гимнастическая греда на Напълно нов дизайн JC сгъваема греда Kip!!!Нов дизайн и по-дълготраен метален основата създават сигурна, професионални и удобни за съхранение на спортна мряна!!! 1 Настройте на желаната височина Регулируема височина (от 3 'до 5' с 12 нива) го прави идеален за потребители от всяка възраст и ръст. 2 Складное метална основа Отделете няколко минути, за да развийте винтовете и сгънете основата за броени секунди, което спестява място и лесно да се придвижва с помощта на колелото 3 Регулаторен лост от неръждаема стомана, Здрав, издръжлив и е 100% неръждаема, широки дълги крака и дебела кръгла поставка гарантират на вашите деца 100% сигурност 4 Издръжлив и здрав човек с ограничение на теглото на 260 паунда дървена сноп 5 Метална повърхност с прахово покритие Висококачествена боя ще остане блестящ години, за разлика от евтина боя с остър мирис.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория