• Ново
Кърпи за голф GLOOF, Комплект за почистване на Стикове за голф с 3 Кърпи за голф с Флага на САЩ от Микрофибър за Мъжките Чанти за голф, Четка за Стикове за голф с Почиств?

Кърпи за голф GLOOF, Комплект за почистване на Стикове за голф с 3 Кърпи за голф с Флага на САЩ от Микрофибър за Мъжките

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

1 КЪРПИ за голф, ЗА чанти за голф, за МЪЖЕ - Дръжте стика за голф и ръцете чисти и сухи с помощта на нашия набор от 3 кърпи за голф от микрофибър.Всяка кърпа за голф се доставя със солидна алуминиева скоба за лесно закрепване към чантата си за голф.Waffle дизайн мек, лек и добре да попива влага, което го прави идеален за отстраняване на мръсотия, пясък и трева стикове и топки.Освен това, бързо да се перат и изсушават, така че да може винаги да е под ръка свежи кърпи за голф. КЪРПА за голф с флага на сащ - за да покаже своя патриотизъм и любов към голф с помощта на нашия набор от кърпи и четки за голф USA.Уникален дизайн без съмнение ще привлекат вниманието на терена и здрави материали гарантират продължителна употреба. ЧЕТКА за голф - Поддържайте своите стика в перфектно състояние с помощта на нашата четка за почистване на голф.Двустранен четка за голф с телена четка за почистване на ютии и хибриди, както и найлонов косъм за почистване на дърво без драскотини.Освен това, плъзгаща се шпилка помага за изчистване на дълбоки канали и обувки за голф. КОМПЛЕКТ за ПОЧИСТВАНЕ на стикове за голф - сбъднете своето всичко необходимо за поддържане на клубове чисти с помощта на нашата четки за стикове за голф и кърпи за голф с флага на сащ.В този икономичен комплект включва 3 мъжки и кърпи за голф 3 цвята с клипове и 1 четка за голф с прибиращ шипом. ПОДАРЪЦИ за ГОЛФ, ЗА МЪЖЕ - Търсите идеалният подарък за играч на голф в живота си?Комплект от 3 кърпи за голф голям размер и 1 четки за голф определено ще направи впечатление.Освен това, клипове и на двете теми ги правят подходящи за всички чанти за голф. КЪРПИ за голф, ЗА чанти за голф, за МЪЖЕ - Дръжте стика за голф и ръцете чисти и сухи с помощта на нашия набор от 3 кърпи за голф от микрофибър.Всяка кърпа за голф се доставя със солидна алуминиева скоба за лесно закрепване към чантата си за голф.Waffle дизайн мек, лек и добре да попива влага, което го прави идеален за отстраняване на мръсотия, пясък и трева стикове и топки.Освен това, бързо да се перат и изсушават, така че да може винаги да е под ръка свежи кърпи за голф. КЪРПА за голф с флага на сащ - за да покаже своя патриотизъм и любов към голф с помощта на нашия набор от кърпи и четки за голф USA.Уникален дизайн без съмнение ще привлекат вниманието на терена и здрави материали гарантират продължителна употреба. ЧЕТКА за голф - Поддържайте своите стика в перфектно състояние с помощта на нашата четка за почистване на голф.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория