• Ново
Зарядно устройство за електрически скутер 42V 2A. зарядно устройство gotrax.Подходящ за скутер gotrax. GXL V2.Връх.Xr Ultra.XR Elite.G3.G4.GMAX Ultra.Настроение.

Зарядно устройство за електрически скутер 42V 2A. зарядно устройство gotrax.Подходящ за скутер gotrax. GXL V2.Връх.Xr Ultra.XR

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

1ПАРАМЕТЪР; 42В, 2А. Моля, обърнете внимание, че скутер с напрежение на батерията 36В.Зарядно устройство използва напрежение 42 В, напрежение на зарядното устройство трябва да има повече напрежение на батерията за нормално зареждане.Висока сила на тока се зарежда бързо и за кратко време. 2 A> 1,8 A> 1,5 А. Предупреждение За сигурност : ако зареждането става ненормално, моля, не разбиване на зарядното устройство без разрешение.Моля, не разбиване на зарядното устройство без разрешение.Трябва незабавно да спре използването му и се свържете с нас. ДИСПЛЕЙ : показва състоянието на зареждане с помощта на двоен led дисплей.Червен индикатор означава да зареждаме.Зеленият индикатор означава, че заредена / изключен.Мигащ индикатор означава, че пусковое напрежение по-долу изход releaser напрежение. ВИСОКО КАЧЕСТВО : е Изработен само от материали с най-високо качество и проектирана за дълъг живот!Нашите зарядни устройства са сертифицирани по такъв начин, че да отговарят на качеството на оригинални маркови батерии и зарядни устройства. Гаранция за качество : 100% удовлетвореност гаранция : Купи с увереност, тъй като нашето първокласно качество, изчислена в дългосрочен план, и ако те не са изпълнени по всяко време в рамките на шест месеца от датата на покупката, ние ще възстановим парите или замени ги. Зарядно устройство 42 V.Вход : 100-240 vac. 50-60 Hz 2 A МАКС. Подходящ за литиева батерия 36 V. Изходен интерфейс : интерфейс за постоянен ток.Външен диаметър 5,5 мм. Вътрешен диаметър 2,5 мм. Дължина на кабела в САЩ : 1000 мм. Зарядното устройство се включва към зарядното устройство 1100mm.Зарядното устройство е подходящо за електрически скутер с една литиева батерия 36 В. е Подходящ за GOTRAX и на други марки.Подходящ за GLX V2.It отопление зарядно устройство за зареждане е нормално явление.Зарядно устройство работи. Зарядното устройство не работи за възможни причини:. Зарядното устройство се счупи. За изтощена батерия.Ако той е свързан неправилно, проверете правилно ли е свързан порт батерията.Ако батерията се повреди, има условия, при които безопасно се провери напрежението на батерията.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория