• Ново
Поясная чанта, изработена от неопрен Pander с 3 джобове, Поясная чанта за мъже и Жени, Мода Водоустойчив Набедренная чанта с Регулируема лента за Движение, Пътуване, Ра?

Поясная чанта, изработена от неопрен Pander с 3 джобове, Поясная чанта за мъже и Жени, Мода Водоустойчив Набедренная чанта

Rating 
BGN 17.99

Сума
Налично за поръчка

На Размер - L-10,4 инча, H-6 инча, W-3,2 инча Преден джоб с цип L-5,1" X W-3". На Качествен материал - Изработен от висококачествен неопрен, който е издръжлив и водоустойчив.Вътрешната част на чантата е обшита с мек материал, за да се избегне триене за телефон и за нанасяне на щети. На Регулируема лента - Гъвкава каишка с здрава и надеждна ключалка е с дължина от 31,5 до 48,5 см (включително чанта).Бързо и лесно се регулира до необходимата ви дължина и остава в избраната от вас дължина, без да се разклати, той също е снабден скоби за задържане на излишните колан.Подходящи за различни стилове на носене : може да се носи като чанта на колана, набедренную, поясную и поясную чанти. На 2 отделни джоба с цип, 1 отделение за карта с цип гарантира, че всички неща остават вътре в сигурността, в него могат да се съхраняват пари, i Phone, ключове, слушалки, очила, билети, червило и лични дреболии, практични и компактни множество джобове за класификация на лични вещи; във вътрешните отделения за карти е лесно, поставени шофьорска книжка, кредитна карта, членска карта, което прави вашата работа и пътува по-удобно. На Различни дейности - пазаруване, пътуване, тренировки, разходки, туризъм, Дисниленд, парка, музикален фестивал и всички други събития.Ако излезеш на улицата, без много неща, това е добър избор за това, да държи ръцете си свободни.Това също е добра идея, като малък подарък за рожден ден или Коледа за онзи, когото обичаш. На Размер - L-10,4 инча, H-6 инча, W-3,2 инча. Преден джоб с цип L-5,1" X W-3". На Качествен материал - Изработен от висококачествен неопрен, който е издръжлив и водоустойчив.Вътрешната част на чантата е обшита с мек материал, за да се избегне триене за телефон и за нанасяне на щети. На Регулируема лента - Гъвкава каишка с здрава и надеждна ключалка е с дължина от 31,5 до 48,5 см (включително чанта).Бързо и лесно се регулира до необходимата ви дължина и остава в избраната от вас дължина, без да се разклати, той също е снабден скоби за задържане на излишните колан.Подходящи за различни стилове на носене : може да се носи като чанта на колана, набедренную, поясную и поясную чанти. На 2 отделни джоба с цип, 1 отделение за карта с цип гарантира, че всички неща остават вътре в сигурността, в него могат да се съхраняват пари, i Phone, ключове, слушалки, очила, билети, червило и лични дреболии, практични и компактни множество джобове за класификация на лични вещи; във вътрешните отделения за карти е лесно, поставени шофьорска книжка, кредитна карта, членска карта, което прави вашата работа и пътува по-удобно.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория