• Ново
RT Black Lighting 1k Дискус женският дискус 1 кг Дискус женският дискус лека атлетика дискус 1k. Най-добрият в своя клас. Гаранция една година.

RT Black Lighting 1k Дискус женският дискус 1 кг Дискус женският дискус лека атлетика дискус 1k. Най-добрият в своя клас. Гаранция

Rating 
BGN 36.70

Сума
Налично за поръчка

Ние вярваме, че вие като клиент е наш основен актив, и вие заслужавате повече, отколкото запазване на статуквотоЕто защо ние сключихме партньорство с една от водещите производители на оборудване за леката атлетика, за да ни предоставят хвърляне на диск.Ние се стремим да доставят удоволствие!.Жените и старшеклассницы, начинаещи, да се отдадете на леката атлетика, използват хвърляне на диск с тегло 1 кг. Диск за лека атлетика Lo spin 70% с джанта за начинаещи с тегло 1 кг. Отлична възвръщаемост за пари.Имате нагласа, можете да се обзаложите, че този диск има действие.Той перфектно ляга в ръката си.Хвърля с постоянен балансиран полета.Ние сме помогнали на хиляди огнехвъргачки диск станат по-добри.Са ръчно изработени от повече 50 години.Стремете се към своята страст с най-качествени.Тренируйтесь и се конкурират с нашите най-добри за начинаещи спортсменками с тегло до 1 кг и старшеклассницами в хвърляне на диск.Победи своя личен рекорд с този доказан медалистом.Трайност и производителност.Отлична инвестиция във вашата бъдеща разстоянието на изхвърляне.Гаранция за качество на една година.Вашето 100% гарантирано удовлетворение или парите върнати.Купувайте качество.Получавайте качествени резултати. дискус с тегло 1 хиляди дискус с тегло 1 кг. Жена хвърляне на диск с тегло 1 кг за старшеклассницы с тегло 1 кг за начинаещи по лека атлетика.За начинаещи lo-спиннингу 70% тегло на джантата 1 кг по лека атлетика.Най-добрият в своя клас.Чудесен удар по самцу.Имате нагласа, можете да се обзаложите, че този диск има действие.Той отлично се намира в ръка.Лесно прихващане.Хвърля последователни, балансиран полет.Ние сме помогнали на хиляди огнехвъргачки диск станат по-добри.Изработени ръчно на повече от 50 години.Стремете се към своята страст с най-качествени.Тренируйтесь и да се конкурират с най-добрите начинаещи легкоатлетами тегло 1 кг. Покажете вашия личен рекорд с този доказан медалистом.Отговаря на всички технически изисквания.Трайност и производителност.Отлична инвестиция във вашата бъдеща обхват на хвърляне.Гаранция за качество на една година.Вашето 100% гарантирано удовлетворение или парите върнати.Купувайте качество.Получавайте качествени резултати.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория