• Ново
Поясная чанта C. C за жени, поясная чанта, чанта през рамо за жени, Модни скута чанта с регулируема каишка, Подаръци за жени (BG-4254) (бял камуфлаж)

Поясная чанта C. C за жени, поясная чанта, чанта през рамо за жени, Модни скута чанта с регулируема каишка, Подаръци за жени

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Висококачествен материал : Модни скута чанти са изработени от висококачествена полиестерна тъкан, която е здрава, водоустойчива, устойчива на счупвания и лесен за почистванеЦип здрава и гладка.Той не се заби, след многократно използване, което осигурява дълготрайна употреба.Перфектен размер : поясная чанта C. C стилна и лека, лесно се носи с себе си. Размери : 7,8 х 2,4 х 5 инча, в нея можете да съхранявате мобилен телефон, портфейл, ключове, паспорт, червило, дезинфектант за ръце, слънчеви очила и други дребни предмети, което ви гарантира голямо удобство.Той е подходящ за всяка чанта и колан е идеален за мъже, жени и тийнейджъри в много стилове на носене.Универсален стил : Регулируема каишка позволява да нося тази поясную чанта C. по различни начини.Може да се носи като чанта през рамо, наплечную чанта, поясную чанта или дамскую чанта.Високо качество : Поясная чанта C. C изработени от здрав плат, с цип и колани която е водоустойчив, дълготраен и не са податливи на износване, което осигурява дълготрайна употреба.Многократно използване : Поясная чанта C. Унисекс - идеалният спътник за спорт на закрито и на открито.Той е идеален за колоездене, бягане, ходене, къмпинг, туризъм, пътуване, музикални фестивали и много други неща.Това също е чудесен избор за вашето семейство, приятели и близки, ако не ви е необходимо да се вземат със себе си много неща, когато излизате от дома си.Висококачествен материал : Модни скута чанти са изработени от висококачествена полиестерна тъкан, която е здрава, водоустойчива, устойчива на счупвания и лесен за почистване.Цип здрава и гладка.Той не се заби, след многократно използване, което осигурява дълготрайна употреба.Перфектен размер : поясная чанта C. C стилна и лека, лесно се носи с себе си. Размери : 7,8 х 2,4 х 5 инча, в нея можете да съхранявате мобилен телефон, портфейл, ключове, паспорт, червило, дезинфектант за ръце, слънчеви очила и други дребни предмети, което ви гарантира голямо удобство.Той е подходящ за всяка чанта и колан е идеален за мъже, жени и тийнейджъри в много стилове на носене.Универсален стил : Регулируема каишка позволява да нося тази поясную чанта C. по различни начини.Може да се носи като чанта през рамо, наплечную чанта, поясную чанта или дамскую чанта.Високо качество : Поясная чанта C.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория