• Ново
Аниме плакати Basrasun за стаите в естетиката на черно-бял аниме-плакат, 50 бр., аниме панел, манга-плакат, аниме снимки, аниме снимки за декора на стените, подаръци за фен?

Аниме плакати Basrasun за стаите в естетиката на черно-бял аниме-плакат, 50 бр., аниме панел, манга-плакат, аниме снимки,

Rating 
BGN 4.76

Сума
Налично за поръчка

【Ценна опаковка 50шт аниме-плакат (черно-бели пана от манга)】 Включва 50 броя стенни аниме-колажи с размери 4x6 инча с различни модели, 2 странични кръгли прозрачни двустранни стикери и 1 уникална опаковане кутияСнимки на корици на аниме плакати имат матирана повърхност. 【Висококачествен набор от аниме плакати】, Определени за създаване на стенни колажи аниме aesthetic е отпечатан на картон повишена дебелина 350 ГОРИВО.Набор от отпечатан сверхстойкими до избледняване мастило, снимките на мат, така че да не се притеснявате за отражениях.Той здрава, гладка на пипане, с ясен модел и не е лесно да избледняват. 【Кръг двустранни самозалепващи етикети】 Комплект колажи за декорация на стените се състои от общо 70 броя големи кръгли двустранни стикери, можете лесно да залепите на своите сладки снимки на стената.Всеки стикер е малка, но достатъчно лепкава.Вие няма да се притеснявате за това, че на плаката ще падне.Етикети, изработени от лепило easy peel, така че е лесно да се премахне, без да се уврежда стените. 【Идеална идея за подарък за хубава украса на стаята】Малък плакат манга идва в защитна кутия.Photo Wall Art е подарък, опаковани в красива и качествена кутия, която не само прави подарък подготвени за предаването, но и защитава вашите естетически снимки от комплекта за стена колажи от евентуални щети или завои. 【Гарантирано качество】Ако имате някакви проблеми с вашия пакет за създаване на аниме-колажи, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви помогнем и добре разрешим всички въпроси.Ние можем да предложим замяна или връщане на пари и да ви помогне да решите всички проблеми.Всеки комплект за създаване на колажи със снимки, за да естетика стени премина на строг контрол на качеството.Ние дълбоко се грижим за опита за покупки на нашите клиенти.Аниме плакати за естетика стаен, 50 бр. Комплект за стенен колаж от манга за декор на стаята от аниме, Пана от манга за стена, Готини аниме неща за спални, модерен аниме-декор за аниме-стенен изкуство. 【Ценна опаковка 50 бр. аниме-плакат (черно-бели пана от манга)】 Включва 50 броя стенни аниме-колажи с размери 4x6 инча с различни модели, 2 странични кръгли прозрачни двустранни стикери и 1 уникална опаковане кутия.Снимки на корици на аниме плакати имат матирана повърхност. 【Висококачествен набор от аниме плакати】, Определени за създаване на стенни колажи аниме aesthetic е отпечатан на картон повишена дебелина 350 ГОРИВО.Набор от отпечатан сверхстойкими до избледняване мастило, снимките на мат, така че да не се притеснявате за отражениях.Той здрава, гладка на пипане, с ясен модел и не е лесно да избледняват. 【Кръг двустранни самозалепващи етикети】 Комплект колажи за декорация на стените се състои от общо 70 броя големи кръгли двустранни стикери, можете лесно да залепите на своите сладки снимки на стената.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория