• Ново
TIMUBA Beach Платно на Стенно Изкуство, Плажни Картини на Платно Стенно Изкуство за всекидневната, Пясъчната Живопис Декор за Баня Стенно Изкуство, Природен Пейзаж Плат?

TIMUBA Beach Платно на Стенно Изкуство, Плажни Картини на Платно Стенно Изкуство за всекидневната, Пясъчната Живопис Декор

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

?Стенен фигура на платното за плажа : Докато чакате следващия си почивка на плажа, защо да не се мотае един от нашите стенни рисунки върху платно за плаж и пресъздаде желаната атмосфера плажа у дома си?Бели пясъчни плажове и спираща дъха залези могат да превърнат всяко място в океански райНасладете се на синята вода и мек пясък с прекрасни плажни картини върху платно. ?Създаване на рисунки с душата : За създаването на този принта на растянутом платно ние използваме само платно на художествено качество и рамка от 100% бор.Професионално обтегнати платна са отпечатани латексными бои, които запазват цвета и устойчиви на влага. ? Това е нещо, което вие търсите : тази художествена печат показва ясни, ярки изображения с висока степен на точност на цветовете.Като член на универсалното семейство артистични щампи, тази благородна репродукция съчетава в себе си най-доброто от двата свята : качество и достъпност. ? Много лесно да се мотае : Моля, обърнете внимание, че трябва да се измери пространството, преди да купите.Тези произведения на изкуството са леки, но не и тежки, разчитат на стабилна стойка, и вие можете лесно да ги затвори само за няколко минути. ?Декор за по-голямо пространство : Плажен декор на платното е предназначена не само за освежаване на вашия дом, но и за класическия дизайн на стени на офиси, апартаменти и много други неща.Ако живеете в къща в близост до плажа, възползвайте се от плажната тема!Това ще помогне за украса на вашата стая и ще ви даде усещането на брега, дори ако не разполагате с излаз на море!.Какво е това всъщност?.Ние продаваме висококачествени Отпечатъци върху платно.Всяка творба е отпечатан и издаден в рамка на поръчката.Ние печат с висока резолюция, използвайки най-новите ультрахромные мастило, които всеки път предоставят ясни резултати.Изживейте своята стая с ярки цветове или нещо друго в съответствие с теми.Дръж ярко и цветно платно на своята празна стена, за да събуди живота си.Как да намеря други проекти TIMUBA?.На витрината на нашия магазин TIMUBA представени стотици уникални щампи върху платно.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория