• Ново
Боядисани стени в стил Бохо в кадър/Бохемски Принт в зелено Пальтах/Абстрактно минималистичное Стенно Изкуство/ Комплект от 3 теми, Картини с Цветен Модел, на Съвре?

Боядисани стени в стил Бохо в кадър/Бохемски Принт в зелено Пальтах/Абстрактно минималистичное Стенно Изкуство/ Комплект

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Размер стенен интериор в стил бохо : Модерен минималистичен размер стена на изкуството в стил бохо средата на века е 12x16 (30х40 см)Тези растителни бохо-минималистичные стенни декорации на съвременната живопис, изработени от висококачествен материал.Всички картини са отпечатани върху здрава платно по технология на печат Giclée.Цвят не поблекнет и след 10 години.Какво ще получите - Идва с 3 ламперия framd с абстрактно растения и картини в стил бохо, които са лесни за използване и са готови да украсят всяка стая на стената и коридора.Съвременните артистични щампи в бохемския минималистичном стил не само ще привлече вниманието ви, но и ще си настаняване, вие ще се чувствате релаксация и спокойствие всеки ден.Готово да бъде обесен : платно вече с дърво. а стенни картини в стил бохо ще бъдат доставени в красива твърда кутия.Черни куки вече са вградени в картината в рамка.Да ви е лесно да виси на стената там, където обичате. Украса за различни поводи : Стенни картини в стил бохо с растения ще се превърне в чудесен подарък за декора на стените спалня, офис, дневна, кухня, баня, салон за красота, ресторант или дори друго място.Те ще ви носят утеха, вдъхновение и спокойствие.бихте могли да се разделят усешане за природа в своята стая.Чудесен подарък за приятелите - тези красиви стенни картини morden boho ще станат чудесен подарък за вашите приятели или роднини.Дайте ги на своя най-добър приятел, майка, сестра или колеги.това е перфектният подарък за вас, за да ги изпрати.Те биха могли да украсяват го там, където искат. хората ще го харесат. "Стенен интериор в стил бохо в кадър / Бохемски принт в зелено пальтах / Абстрактно минималистичное стенно изкуство / 3 предмет, картина с изображение на цветя, на съвременното художественото оформление на стени за спални, баня, хол 12x16 инча ● Размер : Всеки панел 12x16 инча (30х40 см), само на 3 панел. ●Водоустойчив : Да ●ЕКО мастила : Да ● Материал : Висококачествен платно, здрави и екологично чисти. ● Тип : с принтом под формата на giclee ● Рамка : Вече в рамка от дърво и е готов за подвешиванию една Чудесна идея за подарък, и е идеално за декорация : 1. Тези модерни стенни картини с растенията в стил бохо в рамката ще стане добър избор за използване като подаръци за вашите приятели, семейство, колеги, или някой друг рожден Ден, Нова година, Ден на майката, Коледа, нов дом и така нататък.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория