• Ново
Декор на стените на кухни, Възстановителен древните начини, Натюрморт, Чаша за вино, Винена бъчва, Щампи върху Платно, Стенно Изкуство за Трапезария, Бар, Декорации ?

Декор на стените на кухни, Възстановителен древните начини, Натюрморт, Чаша за вино, Винена бъчва, Щампи върху Платно, Стенно

Rating 
BGN 17.88

Сума
Налично за поръчка

Кухненски стенен декор, възстановителен древните начини, натюрморт, чаша за вино, винена бъчва, пръстови отпечатъци, стенно изкуство за трапезария, бар, декорации за дома, 12x12 инча/4 бр, ресторант плакати, художествени проекти, начало декор Въведение : * Това е платно, а не ръчно рисувани, в интерес на продукта да няма разлика, но цветовете може да се различават леко от всеки потребител дължи на индивидуалните монитори. * Всяка флагът с принтом върху платно, вече калибрира в масивни дървени рамки и снабженное прикрепена кука, Поставен В найлонова торбичка, а след това в картонена кутия, за да изпратите. * Печат върху платно, изпълнена с висока резолюция На качествен гъста платно Artist Premium с повече огледално кант. * Отпечатъци върху платно от масивно дърво, Стилни, атрактивни и подходящи за всякакъв вид стенни изкуство в днешния, реколта или ретро стил, Предимства : Това е произведение на изкуството идва в рамка, готов да бъде обесен, за всеки панел вече е прикрепен широк кука за удобство на захващане.Страхотно вдъхновяващо изкуство за декора на стените : Идеалният избор за декорация на стени, като хол, спалня, стая за гости, санитарен възел, кухня, трапезария, конферентна зала, антре, детски, кафе-сладкарница, на етажната собственост, хотели, хотел, Спа център, салон, сауна и други помещения на дома, на семейството, за офиса, за бизнес, за размисъл и почивка.Идеална идея за подарък : за вашата сватба, годишнина, Ден на благодарността, Коледа, Ден на майката, Ден на бащата, Ден на Св. Валентин, рожден Ден и други.Важно е за размер : Размер на всеки панел е 12x12 инча, общо 4 панела Моля, обърнете внимание, че снимките са само за илюстрация.Те не са направени в Реални Изложбени зали и не отразяват реалния размер на Комплекта. моля, правилно измерете вашата стена и се уверете, че сте избрали правилния размер.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория