• Ново
Музикални Плакати Ланы Дел Рей за Естетична стая Знаете Ли, че Има Тунел Vinyl Корица на Музикален Албум на Платното за Стенен монтаж Художествен Плакат Черно-Бели Ща?

Музикални Плакати Ланы Дел Рей за Естетична стая Знаете Ли, че Има Тунел Vinyl Корица на Музикален Албум на Платното за Стенен

Rating 
BGN 7.92

Сума
Налично за поръчка

【Размер на музикалния плаката 】 Лана Дел Рей Знаете ли, че има тунел vinyl корица на албум на платното за стенен монтаж художествен плакат с размер 12x16 / 16x24/24x36 инча (ролки платно), музикален плакат не включва рамкатаможете да се подготвите рамка по размер, съответстваща на вашата картина на стената; съберете и поставете ги в себе си, в пълна степен се насладете на процеса на "Направи си сам". 【 Качество на печат на обложки за албуми на 】 Лана Дел Рей знаете ли, че в дизайна на плакат на "Тунел" се използва висококачествени и екологично чисти мастила и висок клас платно, както и за нанасяне на многослойни се използват най-добрите в бранша принтери, цветовете са нежни, а на прехода - естествено. дайте да ви визуална наслада. 【Забавни подаръци музикални ентусиасти 】 Забавна картина за вашия интериор на стаята - добър избор на подаръци за вашето семейство, съученици, партньори, приятели или колеги, на музикален фестивал, сватба, празници, годишнина, ден на благодарността, Коледа, Ден на майката, ден на бащата, ден на св. Валентин, рожден ден, коледа и нова година подаръци и т. 【 Музикален декор на стените 】 Този естетичен плакати за декорация на стените в ретро стил придава на стаята си вид, пълен с жизненост и творчество.който може да озарява вашия дом, хол, спалня, кухня, апартамент, офис, хотел, ресторант, служител, самостоятелен санитарен възел, бар, отиде на кафе, музикално парти и т. 【Следпродажбено обслужване 】 след Като пристигнат на вашата картина на платно за оформяне на стаите са в стил хипи, ако имате някакви други въпроси, моля, можете да се свържете с нас по всяко време и на всяко място, ние ще ви отговорим в най-кратки срокове.Вашето удовлетворение е нашата единствена цел. ❤ Музикални плакати Ланы Дел Рей, платно, стенно изкуство, подарък за музикални ентусиасти, музикален албум, плакат за спални момче, момичета, декорация на стените на бара, кафене ? Музикален албум Ланы Дел Рей, естетичен декор, платно, стена арт-плакат - това е последната тенденция в интериора.Тази снимка с декор на стените в съвременен стил, непременно ще ви накара да се чувствате спокойни и вдъхновени всеки ден.Можете да създадете своя собствена уникална индивидуалност и стил и да създадете своя любим атмосфера в собствения си пространство.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория