• Ново
KVSI Ръчно Рисувани с маслени Бои Върху Платно, Оранжево-Червена Девятихвостая Риби Кои с Късмет, Съвременно Произведение на Изкуството, в Китайски Стил, Оригинална ?

KVSI Ръчно Рисувани с маслени Бои Върху Платно, Оранжево-Червена Девятихвостая Риби Кои с Късмет, Съвременно Произведение

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

[Материал на големи картини с маслени бои] 100% ръчно рисувани живопис с маслени бои, изцяло ръчна изработка на професионални художници, с използването на висококачествени futon платно и екологично чиста акрилна живопис, която може да се запази цвета непокътнат без избледняване и напукване на кожатаНетоксичен, без мирис на боя, е безвреден за околната среда.Този продукт включва в себе си само на ядрото, той бескаркасный. [Дизайн на оригинални картини, ръчно рисувани с маслени бои] Тази голяма стенни 3 D-картина с маслени бои върху платно придава на вашите стени нотка на абстракция.Уникален дизайн ще се превърне в център на вниманието на вашата стая. [Смислени подаръци] перфектна картина с маслени бои, за украса на стени, подходящ е за хол, спалня, кухня, офис, хотел, ресторант, баня, бар и т. Той е много подходящ като подарък за нов дом, Коледа, Нова година и празниците. [Моля, имайте предвид] Тъй като всяка снимка е на 100% раскрашена ръчно, реалният фигура може да се различават малко от изображенията на стоки.Поради различни марки показва действителния цвят стенен фигурата може да се различават малко от изображенията на стоки. [Инструменти] Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние имаме пълен екип за обслужване на клиенти и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Можете също да щракнете върху марка "VVANY", за да намерите по-забележителната работа.Защо всяко семейство нужда от ръчно рисувани с маслени бои? -Живопис с маслени бои, като важен категоричен фактор в езика на изкуството, притежава уникална консистенция и промяна на цвета.Той може добре да се впишат в съществуващия декор за вашия дом и украсете вашите стени като художествена удар.спецификация - 100% ръчно изработени изделия -Материал : маслени бои, платно -Стил : модерен, арт нуво, абстрактно - Високо качество : Боя palette изработени от вносни висококачествен акрил, който може да се запази цвета непокътнат без избледняване и напукване на кожата. -В комплекта са включени опаковка-маслени картини и ръчно изработени x 1 - Моля, обърнете внимание : - 1. Моля, обърнете внимание, че снимките, на които ние показваме, са взети от истински снимки в нашата галерия.Тъй като живопис, написани ръчно смесване на цветове и раскрашена ръчно, детайли от фигурата, могат да се различават, но все пак ще ви даде отличен визуален ефект.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория