• Ново
ArtbyHannah 8x10 Стенно изкуство, в стил бохо в рамка с Геометрични щампи средата на века, Галерейный Комплект за декора на стените Хол, спалня с ДОПЪЛНИТЕЛЕН Набор от Отпе?

ArtbyHannah 8x10 Стенно изкуство, в стил бохо в рамка с Геометрични щампи средата на века, Галерейный Комплект за декора

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Здрава пластмасова рамкаНебьющееся плексиглас.На изображението за печат във формат HD (с допълнителен набор от дизайн за подмяна).Качествена дървена облегалка с плетене на една кука. 8 инча * 10 инча (20,3 см * 25,4 см) за всеки. с различни шарки. можете да промените своя собствена художествена работа в този размер. 【Прилагането на】 Стил бохо за модерен дом /детска стая в стил бохо-шик. 【Трайни дограма】 PS-дограма с цвят на дърво, здрави и леки.С небьющимся покритие от плексиглас. 【Лесно подвешивается】 Метална кука, извива към гърба за удобство на захващане. 【Вдъхновение】 Съчетава в себе си слънцето, и луната, палмови листа, геометрични линии и цветови блокове, като произведение на изкуството, по-абстрактни, хармонично съчетаване на ярки и елегантни цветове.А тълкуване на бохемски стил ще добави дома си усещане за природа и надежда. 【Препоръки по размер】 Включително 4 предмета в рамка с размер 8x10 инча.С допълнителен набор от ботанически щампи. 【Проектирана опаковка】 Добре опаковани в подарък, солидна кутия с подходящ размер, който гарантира безопасността на настилки и дограма. 【За обслужване на клиенти】 Моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, когато ви трябва. 【Прилагането на】 Стил бохо за модерен дом /детска стая в стил бохо-шик. 【Трайни дограма】 PS-дограма с цвят на дърво, здрави и леки.С небьющимся покритие от плексиглас. 【Лесно подвешивается】 Метална кука, извива към гърба за удобство на захващане. 【Вдъхновение】 Съчетава в себе си слънцето, и луната, палмови листа, геометрични линии и цветови блокове, като произведение на изкуството, по-абстрактни, хармонично съчетаване на ярки и елегантни цветове.А тълкуване на бохемски стил ще добави дома си усещане за природа и надежда. 【Препоръки по размер】 Включително 4 предмета в рамка с размер 8x10 инча.С допълнителен набор от ботанически щампи. 【Проектирана опаковка】 Добре опаковани в подарък, солидна кутия с подходящ размер, който гарантира безопасността на настилки и дограма. 【За обслужване на клиенти】 Моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, когато ви трябва.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория