• Ново
VALICLUD 1 Комплект Коледни Кухи Свирки Декор Занаят Украшение Вечерни Творчески Златни Бижута Коледни Изискани за Домашен интериор САМ Окачен Медальон Коледни Висул?

VALICLUD 1 Комплект Коледни Кухи Свирки Декор Занаят Украшение Вечерни Творчески Златни Бижута Коледни Изискани за Домашен

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Декоративен коледен шум : Тези хубави свирки отлично подходящи за украса на коледната елха, за да създадете празнична атмосфера и да придадат на вашето жилище един нов, свеж видОкачване на коледна елха : Свирки за висящи украшения на коледна елха, украсена с коледни растения, като малки изкуствени клонки и изделия от червени плодове. Тези типични коледни елементи са перфектно съчетани с аксесоари за коледното парти.Коледни звънчета : Те са за многократна употреба, са подходящи за повечето коледни елхи, създавайки празнична атмосфера.Украса на Коледна елха : Изработено от пластмаса и дърво, издръжлив на употреба. Висулка във формата на коледните колокольчика : можете да ги използвате за направата на коледната венец, венец, за декорация, подарък или просто като красив и нежен подарък на своите приятели или семейство.Осъществяване на Списък 1 х Комплект от 4 бр. коледни камбанки за Окачване Характеристики -Изискани коледни звънчета може да даде на другите като прекрасни подаръци, коледни звънчета на собствените си ръце. - Тези камбани са много подходящи за украса на къщи и коледни елхи, както и могат да бъдат използвани за занаяти собствените си ръце, аксесоари за коса, лента гирлянди и т. Коледен звън на декоративен -Изработен от пластмаса и дърво, здрав за използване в малки поделках jingle bells. - Украсени с лък и борови шишками, тези кухи свирки са красиви и изискан украса на коледната елха. -Материал : Пластмаса, дърво Коледна Камбанка. - Те са за многократна употреба, са подходящи за повечето коледни елхи, създавайки празнична атмосфера на празничното дърво коледна декори.Описание на продукта Коледна камбанка Е набор от коледните висящи камбанки, които са изработени от пластмаса и дърво, трайно в употреба. украса на коледна елха, украшенное лък и борови шишками, тези кухи свирки красив и стилен и много удобен апарт.Окачване Коледна камбанка Те са за многократна употреба, са подходящи за повечето коледни елхи, създавайки празнична атмосфера.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория