• Ново
Метална Поставка За Чадъри, Златна Полнокадровый Висока Рафтове За Съхраняване на Бои За Печене, Водонепроницаемое Основа, Кофа За Чадъри, 252550 см

Метална Поставка За Чадъри, Златна Полнокадровый Висока Рафтове За Съхраняване на Бои За Печене, Водонепроницаемое

Rating 
BGN 30.99

Сума
Налично за поръчка

● Кухи модел в елегантен черен цвят прави поставка за чадъри не само за съхранение на чадъри, но и за декорация или продукта, които са ръчно изработени ● Кух дизайн може да се поддържа добра вентилация, което позволява на вашето зонтику да диша свободно, особено поддържа чистотата във вашия дом или офис в дъждовните дни. ● Метален материал прави количката на притежателя на чадър здрава, я не е лесно да падне.Защитна боя за здравето защитава поставка за чадъри от ръжда, тя е устойчива на корозия и е здрав, без да се преобърне. ● Идеален седи до вашата антрето или коридора, без да заема твърде много място!Размери : 25 см (Д) x 25 cm (W) х 50 см (В). ● Поставка за чадъри могат да се настанят няколко пълен размер сгъваеми чадъри, бастуни, сухи цветя, раскрашенные кинескопы и т. ● Кухи модел в елегантен черен цвят прави поставка за чадъри не само за съхранение на чадъри, но и за декорация или продукта, които са ръчно изработени. ● Кух дизайн може да се поддържа добра вентилация, което позволява на вашето зонтику да диша свободно, особено поддържа чистотата във вашия дом или офис в дъждовните дни. ● Метален материал прави количката на притежателя на чадър здрава, я не е лесно да падне.Защитна боя за здравето защитава поставка за чадъри от ръжда, тя е устойчива на корозия и е здрав, без да се преобърне. ● Идеален седи до вашата антрето или коридора, без да заема твърде много място!Размери : 25 см (Д) x 25 cm (W) х 50 см (В). ● Поставка за чадъри могат да се настанят няколко пълен размер сгъваеми чадъри, бастуни, сухи цветя, раскрашенные кинескопы и т. ➤ Описание : Поставка за чадъри е направена от желязо.Можете да ги поставите в ъглите или на входа, без да създават безредици в дома или офиса.Благодарение на тази практична стойка за чадъри, привлекающей внимание, вече не ви е нужно никъде да се търси чадър по време на дъжд, или вашето семейство разпилява мокри чадъри навсякъде, когато се връща вкъщи от разходка.Това е само един декор, който може да ви помогне да създадете организиран дом и охолен живот.✿ Спецификация : Име на продукт : Поставка за зонтиковматериал : Железопроцесс : процесът на статично боядисване Цвят : Золоторазмер продукти : 50 (височина) X 25 x 25 см; 19,7 инча x 9.8 инча Съдържание на опаковката : 1 * Стойка за съхранение на зонтиковиспользование : къща, компанията, фоайе, хотел и т.

Всичко за продукта

Product name:
Umbrella stand
Material:
Iron
Process:
static paint process
Color:
gold
Product Dimension:
50(Height) X 25 x 25 cm;19.7inch x 9.8inch x 9.8inch
Package Contents:
1 * umbrella storage rack
Use scene:
home, company, foyer, hotel, etc.
✿ Tips:
1. This shop only sells umbrella stands, this does not include other items:
2. Due to different monitors, the product will have a little color difference, please refer to the actual product, thank you.:
3. Since the product is measured by hand, the error is 1-3CM. Please refer to the actual product, thank you for your understanding. :

Подобни продукти в категория