• Ново
IARTTOP Монтиране на Кръст от дърво, Дървени Подвесная Табела (6 X 11), Дървена Закачалка за християнски Библейски Текстове в Селски стил, Цветни Вдъхновяваща Цитат от Пи?

IARTTOP Монтиране на Кръст от дърво, Дървени Подвесная Табела (6 X 11), Дървена Закачалка за християнски Библейски Текстове

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Дървени висящи знак с кръст от библейски стих ще ви изпълни със сила и вяраНека да украсяват дома на нашата творческа табелка с надпис "Великденски кръст".Това ще превърне вашата детска стая в привлекателен пейзаж. Размер : 6 X 11 инча (15,2x27,9 см).Дебелина 0,35 инча (9 мм).Материал : Висококачествен издръжлив материал от масивна дървесина.Начин на инсталация : Чук пирон в стената и дръж го. ?〖Стенен художествен знак "Кръст от дърво"〗Монтиране на дървен окачен знак "Кръст" е изпълнена с топли думи "обичате Бога, обичайте се един друг, Бог чува нашите молитви".Благодарение на изискан детайл, усеянным вдъхновяващи фрази, могат да се използват за украса на стаята, за да изразят своите убеждения или да изразя своята най-искрена благодарност. ?〖Чудесен подарък〗Християнска стенни закачалка за означения за домашен интериор може да се използва като умни идеи за подарък и е подходяща за хора от всички възрасти; идеална като подарък за нов дом, за празник или за всеки повод.Използването на различен шрифт за всяка поговорка може да даде своя подарък необичаен и привлекателен външен вид. ?〖Декоративни сцена〗стенен знак "Кръст на вярата" е оборудван с удобни куки, така че можете да го закачите директно на всякакви места, като входна врата, хол, спалня, кухня, офис, антре и църковен декор на стените. ?〖Е изработен от висококачествен дървен материал〗 Нашите стикери за означения Cross Wood са изработени от здрава и висококачествена дървесина.По-трайни и по-здрава.Имате нужда само от няколко минути, за да забие един пирон и го затвори. ?〖Размер〗 Размер дървени закачалки в стил селски библейски стих е около 6x11 инча, можете да окачите навсякъде, където ви харесва декориране на своя дом. ?〖Стенен художествен знак "Кръст от дърво"〗Монтиране на дървен окачен знак "Кръст" е изпълнена с топли думи "обичате Бога, обичайте се един друг, Бог чува нашите молитви".Благодарение на изискан детайл, усеянным вдъхновяващи фрази, могат да се използват за украса на стаята, за да изразят своите убеждения или да изразя своята най-искрена благодарност. ?〖Чудесен подарък〗Християнска стенни закачалка за означения за домашен интериор може да се използва като умни идеи за подарък и е подходяща за хора от всички възрасти; идеална като подарък за нов дом, за празник или за всеки повод.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория