• Ново
12.5 в Статуя на Св. Михаил на Сан Мигел Архангел Страхотен Защитник на Свети Архангел Михаил Побеждава Злото Дракон Религиозна са подбрани Скулптура на Бойни Ангел ?

12.5 в Статуя на Св. Михаил на Сан Мигел Архангел Страхотен Защитник на Свети Архангел Михаил Побеждава Злото Дракон Религиозна

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【 ИСТОРИЯ ЗА 】- След това в небето избухна война, (Архангел) Михаил и неговите ангели да воюват против (огромен червен) дракон но те не спечелиха.Огромен червен дракон (и неговите ангели) са били изхвърлени на земята 《Откровение 12 : 7-10》. 【 Изключителна изработка 】- Статуя на Св. Михаил е проектиран с помощта на ръчно рисувани, ясно очерченного контура на лицето, латунного принта в ретро стил, свети архангел Михаил държи меч, докато се подготвя да убие жесток дракон, всеки детайл е идеална. 【 ИЗДРЪЖЛИВ И лесен За почистване】- Статуя на Сан Мигел-Архангел михаил е направена от настоящето бронзовата на прах, смесени с висококачествена смола, нетоксична, която е здрава и трайна, просто избършете я влажна кърпа, и тя ще придобие съвсем нов облик, тя също е ценно произведение на изкуството, което може да събира в продължение на дълго време. 【Идеален подарък】-Статуетка на архангел Михаил - добър подарък за бащата, на майката, на съпругата, на съпруга, деца, колеги, вярващи, любителите на фигурки ангел, колекционери и т.; подходящ за различни случаи, включително и за Коледа, Хелоуин, Деня на благодарността, Коледа и други важни религиозни празници. 【ГАРАНЦИЯ и УСЛУГИ】 - 100% удовлетвореност и връщане на парите.Ако статуята на св. Михаил някакви щети, когато сте я получили, или искате да се консултирате с нас по всеки въпрос, моля, свържете се с нас и ние бързо ще решим вашия проблем в рамките на 24 работни часа.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория