• Ново
WreathDream-Добре дошли Знак за входната врата, Кръгли Дървени Есенни Венци, през Цялата Окачен Добре дошли Знак с Малки червени Тиква и Жълти Плодове Листа за Украса на ?

WreathDream-Добре дошли Знак за входната врата, Кръгли Дървени Есенни Венци, през Цялата Окачен Добре дошли Знак с Малки

Rating 
BGN 5.99

Сума
Налично за поръчка

【Елегантен, реалистичен добре дошли знак Look Round】 Кръгла дървена венец ръчно изработени, украсени с малки червени тиква и жълти плодовеТази посрещат с табела за входна врата изобилства съчетание от есенни елементи.Попълнете есенния сезон на прибиране на реколтата и обработка за деня на благодарността.Венецът е изработен ръчно от най-безопасните материали.Всеки от тях е уникален, направен е специално ръчно. 【Размер на кръглата добре дошли знак】 Стойност на размера и отлично качество на изработка-Есенен кръг окачен добре дошли знак е с размери 12 инча по диагонал цяла.Всеки венец опаковани в кафява картонена кутия, затворена за сигурна доставка и сезонно съхранение.Регулиране на клони, за да венец оказа на добра форма, когато го получите. 【Широко се използва 】 Есента декоративен венец може да се използва на закрито или навън, това е един вид многофункционални декоративни аксесоари.Дръж го в хола, над входната врата или над камината.Този начален знак ще създаде приятна атмосфера в този сезон на прибиране на реколтата. 【Не изисква поддръжка】добре дошли табела на входната врата е изработена от висококачествени материали, много ярки цветове, здрав на пипане и като цяло прилича на ръчна изработка.Той не се нуждае от грижи, за да запази цвета си и реалистичен външен вид. 【Най-доброто за вас】 Есенен венец - перфектен подарък за есента прибиране на реколтата, украса за Хелоуин, Деня на благодарността, рождени дни и др.Всички наши венци са с високо качество.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, веднага се свържете с нас, ние ще ви дадем идеален отговор. малки червени тикви и жълти плодове.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория