• Ново
Албум Zerone на 500 Снимки, Албум, Фотоалбум Голям капацитет за съхранение със Стилен капак Картонена корица за съхранение на голямо количество снимки (червен)

Албум Zerone на 500 Снимки, Албум, Фотоалбум Голям капацитет за съхранение със Стилен капак Картонена корица за съхранение

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Със стилен капак и висококачествено картон капакВмъкване на снимки в предната и задната част на всеки лист.Голяма резервоарът е с капацитет от 500 снимки с размер 4 и 6 инча.Направено за съхранение на голямо количество снимки.Идеален за съхранение специални спомени.Описание : Този фотоалбум голям капацитет за съхранение с капацитет от 500 снимки с размер 4 и 6 инча оптически прозрачни пластмасови джобове.Можете да сложите в албума 4-инчови снимки и 6-инчови снимки.Голям и красив, подходящ за оформяне на административен офис или всекидневна.Животът е пътуване, на път сме свидетели на много красиви гледки.Всеки от нас има свой собствен уникален опит.Ние записваме тези спомени по свой начин, например, под формата на снимки, рисунки и така нататък.Дизайн на албума е подходящ за запазване на снимки, така че това е чудесен избор за вас, да запазите спомените за живота си.Надявам се, ще имаш ярка живот.Характеристики : 1. Вмъкване на снимки в предната и задната част на всеки лист. Идеален за съхранение специални спомени. Фотогалерията може да се използва за всякакъв повод. Със стилен капак и висококачествено картон капак. Във фотоалбум могат да бъдат изтеглени 500 снимки.Технически спецификации : Цвят : тъмно зелен, тъмно-червено (както е показано на снимките) Материал : Картонена корица (печат) Тегло : около 1,52 кг Дължина : прибл. 34,5 см /13,58" Ширина : прибл. 31 см/12,2" Дебелина : 6 см/2,36" Mailto включва : 1 х фотоалбум Забележка : 1. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Благодарим ви за разбирането. Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория