• Ново
Държач за Съхранение на Грамофонни Плочи AITEE, Ретро Дървен Държач за Винил албуми на 70 плочи, Органайзер за съхранение на Списания/книги/Албуми/Файлове на вашия пло?

Държач за Съхранение на Грамофонни Плочи AITEE, Ретро Дървен Държач за Винил албуми на 70 плочи, Органайзер за съхранение

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

【МОДЕРЕН ПРИТЕЖАТЕЛЯ на ВИНИЛ ПЛОЧИ】Винтажное дърво с висококачествена стоманена рамка правят продукта по-стилно, което е много подходящо за демонстрация на грамофонни плочи, списания, книги и т Модерен и ретро-притежател на записи, поставени на масата, е по-добре да украсят вашия дом. 【КАПАЦИТЕТ за 70 плочи】Поставка за съхранение на дисплея добре капацитет за 70 грамофонни плочи.Той може не само добре да си водите записки, но и пести повече място на работния плот.Отлична за хора, които обичат да се събират много записи, но не знаят, как да ги ясно се съхранява. 【Стабилен винил титуляр за дисплея на】 При сравняване на дизайна на нашата поставка за грампластинок по-стабилна.Освен това, ние добавяме нескользящий подложка отдолу.По този начин, поставка с 70 винил резени постоянно се появи на десктопа. Плочи, поставени на рафта, също така е лесно да се намери. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Инсталацията не отнема твърде много време, а управлението е много просто.За инсталиране на този на продукта не се изискват никакви винтове или други аксесоари.Според инструкциите, инсталацията може да бъде завършен за 2 минути. 【СЛЕДПРОДАЖБЕНО ОБСЛУЖВАНЕ】 Можете да получите безпроблемна гаранция от 18 месеца и приятелско обслужване на клиенти.Моля, свържете се с нас по електронната поща, ако имате някакви въпроси относно продукта, обслужване на AITEE ще направи всичко възможно, за да ви предоставим най-доброто решение.Използвайте с вашия плейър, като целия работен плот на по-винтажным и привлекателна.Идеални за партита и забавление на приятелите ви.Поставка за грамофонни плочи AITEE - това е винил дисплей с внимателен винтажным дизайн, който с гордост може да поставите на бюрото си или близо до плейъра.Това е удобно за хора, които обичат събирането на грамофонни плочи.Защото той побира до 70 записи и може да ги съхранява внимателно, без да заема място на бюрото.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория